| Floreenofficial a întrebat:

Salut! Începând din 2013 și până în 2022(lunea asta pentru ultima data cel mai probabil pentru că nu mai pot)am fugit în fiecare an de acasă o data sau de doua trei ori pe an din cauza tatălui meu care este un om rău și a făcut și cred că va face din păcate ce vrea cu mine toată viața lui.Din octombrie 2015 și până în iunie 2016 am locuit într-o garsonieră în alt oraș.Dar apoi am terminat facultatea și a trebuit să mă întorc acasă.Si din păcate adevărul e că nu mă pot angaja și să am salariul meu și apoi să închiriez o garsoniera pentru că am pensie de boala, am fost internat la psihiatrie, diagnosticul este schizofrenie nu știu de care și mai am și alte probleme de sănătate, nu fac fata la niciun job.Am lucrat in 2018 și am rezistat 3 săptămâni. Fata fostei lui soții s-a separat de el de aproape 30 de ani și e fericita acum, dar ea e fata/femeie și ele au mintea mai limpede.Eu am incercat sa scap de el în fiecare an, dar am eșuat mereu, nu am la cine să mă duc.Si ultima chestie și va las in pace. Daca as ajunge prin minune eu singur într-un apartament sau garsoniera și să vina mama la mine din când în când,uneori, credeți că aș rezista eu singur? Și adevărul e că problemele mele psihice s-au agravat cred și mai ales seara și noaptea îmi este urat să stau singur, mă ia frica.Dar totusi mi-aș dori să mă separ, sa scap de tata odată pentru totdeauna și să nu mai țin legătura cu el deloc fiindcă m-a bătut și am suferit mult din cauza lui, m-a chinuit.Ii plac panarama și scandalul. Vreau părerea voastră sinceră. Acum locuiesc cu ambii părinți ca de obicei.Cum e mai bine? Singur sau cu părinții? Mulțumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| Ilincoana a răspuns:

Mama ta daca stie de ce sta cu el inca? Ii e frica si ei de el? Nu ai putea sa pleci cu ea sa va mutati? Imi pare rau ca treci prin asa ceva. Problemele tale sunt sigur agravate de existenta lui in preajma ta si nu iti vei da seama pana cand nu poti sa pleci.

6 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Dacă crezi că-ți este de folos, contactează www.adra.ro.

| alex13763636 a răspuns:

Eu zic sa stai acasă dacă te bate iară mai stai acasă încearcă sa nu-l bagi în seama când vrea scandal

| Floreenofficial explică (pentru Ilincoana):

Salut! Mulțumesc că îți pasă de mine! Mama mea e cu el din 93 la anul fac 30 de ani de căsnicie cu bune și cu rele și nu se va despărți de el după atâția ani.Nu mă pot muta cu ea caci nu va vrea.Pot să mă mut eu singur într-un apartament/garsoniera și să o chem la mine macar o data pe luna, așa va vrea!

| Ilincoana a răspuns (pentru Floreenofficial):

Pai atunci merita sa incerci. Esti obisnuit cu abuzul, stii ca e la fel mereu. Daca nu merge, aceeasi pedeapsa de mult cunoscuta o primesti, nu te poate surprinde nimic

| Floreenofficial explică (pentru Ilincoana):

Ești o drăguță! Anul asta nu mai incerc nimic, dar daca te rogi pentru mine și îmi trimiți energia ta pozitivă poate va fi mai bine la anul in 2023.Esti credincioasă? Eu mă duc la biserica la slujba aproape în fiecare duminică, îmi place să merg la biserică și poate îmi va fi mai bine in viitor.Si de acum mi-am propus sa nu mai lipsesc in nicio duminică de la biserica.Cum te cheamă? Ilinca? Ca să mă rog și eu pentru tine.

| Ilincoana a răspuns (pentru Floreenofficial):

Bravo tie happy credinta te va ajuta mereu sa infrunti problemele grele