| ccukappa a întrebat:

la fel si eu.ca si Andrei. am avut o relatie de un an si 2 luni. prietena imi tot spunea sa fac ceva pentru ea, sa lupt, sa ii acord mai multa atentie. A tot spus asta pana acum 2 saptamani cand a inceput sa se raceasca din ce in ce mai tare.banuiesc ca incerca sa gaseasca ce nu aveam eu in altcineva.luasem pauza si hop a si gasit.ma contacta mereu..sa fac din nou ceva sa ne fie bine, imi spunea mereu ca ma iubeste si ca ii lipsesc mult. Stiu, am gresit.nu am facut mai nimic, ea a fost cea care a tras de aceasta relatie. acum este in relatie cu cineva de 2 zile si spune ca a facut intr-o zi cat as face eu intr-un an.o iubesc prea mult, tocmai acum mi-am dat seama cat am gresit.parca totusi ar astepta ceva de la mine.dar nu stiu ce sa fac.sunt la pamant.mereu cand pierzi iti dai seama cu adevarat.acum am nenumarate idei in cap, sa o surprind sa o fac fericita, sa o fac sa se simta iubita. Mai are rost oare sau sa accept problema asa cum este?!

13 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Stii vorba aia: Incercarea moarte n-are.

| AliGab a răspuns:

Voi barbatii va treziti la realitate atunci cand pierdeti, luptati apoi sa recastigati si daca recastigati iar va bagati picioarele. Am avut si eu o astfel de relatie. Inca mai tin la omul respectiv dar el nu face nimic si atunci prefer sa stau departe de el.

| ccukappa explică (pentru AliGab):

Nu de fiecare data. banuiesc ca eram sigur ca nu o pot pierde.dar acum. uite rezultatul. Greu cu iubirea asta.sad

| T0T a răspuns:

Pai ea vroia mai multa atentie, ea vroia sa ii arati dragostea prin anumite gesturi. Astea se fac din suflet, daca nu esti in stare nici macar sa te gandesti la ceva inseamna ca nu o iubesti. Mai bine las-o in pace. Habar nu ai ce sa faci. Si nu te invata nimeni asta, asta te invata inima.

| ccukappa explică (pentru T0T):

Da Grey.problema este ca eram comod, acum ca am pierdut`o mi-am dat seama ca am gresit! nu dorm si nu pot manca de 2 zile..si numai acolo ma gandesc. nu e doar obisnuinta..deea este ca m`a iubit mult iar problema cu neatentia si cand nu esti acolo cand trebuie sa fii e chiar grava, asta tot acum am realizat. dar ea ma respinge.cauta ceea ce vroia in altcineva si ma respinge mereu. daca ar trebui sa incerc in continuare sa o impresionez prin diferite chestii.gen sa-i duc zilnic flori sau altele cu toate ca ea nu vrea sa ma vada.

| T0T a răspuns (pentru ccukappa):

Du-i niste flori cu un bilet scris din suflet... daca nu accepta s-a terminat.

| anonimg a răspuns:

Nu te mai lamenta. Intre voi nu a fost iubire.
Voi ati gresit de la inceput pentru ca o relatie are un scop, o tinta, si aceasta este casatoria. Iar voi v-ati aruncat in barca si v-ati lasat purtati de valuri, ca sa ajungeti. nicaieri; mai bine spus la naufragiu. Relatia voastra a naufragiat cum era de asteptat. Cu toti tinerii se intampla asta. Pe multi nu-i va apuca nici macar miezul acestei nopti si se vor desparti. Relatiile sunt facute ala-ndala; ele se fac cu cap si cu socoteala asa cum trebuie sa fie facute. O constructie are un proiect mai dinainte, dar si o aprobare. Relatia voastra nu a avut nic un proiect; ea nu a fost gandita; voi ati mers la noroc. De asemeni, ea nu a fost aprobata -poate nici de parinti, si nici de Dumnezeu. Al carui sfat l-ati ignorat: pe a-l parintilor sau al lui Dumnezeu? Raspunsul de felul ca nu ati avea nevoie de aprobarea nimanui, nu este unul temeinic. Voi nu v-ati sfatuit cu parintii si nici cu Dumnezeu. Stii de ce? Nu pentru ca voiati sa fiti liberi; ci pentru ca tinerii nu vor sa fie responsabili; ei nu vor o relatie de lunga durata. De aceea ei primesc ceea ce isi doresc: relatiile lor sunt de scurta durata. relatiile de felul acesta nu beneficiaza nici de sprijinul parintilor -care conteaza mult-, si nici de ajutorul, de binecuvantarea divina -care conteaza cel mai mult.
Este vina amandorura. Tu ca si tanar ai lucrat fara minte in aceasta relatie -dupa cum tu insuti ai marturisit; si la fel si ea, fiind tanara lucrat fara minte parasindu-te pentru altul si acum sufera chiar daca isi ascunde suferinta. Daca te-ar fi iubit te-ar fi acceptat asa cum esti. Nu plange dupa o astfel de fata. Este usuratica si instabila. Daca problema ar fi aparut in casatorie, cu siguranta te-ar fi parasit si atunci. Fii multumitor lui Dumnezeu ca raul acesta s-a intamplat acum si nu mai tarziu.
Datoria ta este sa-L cauti pe Dumnezeu; sa cauti dragostea Lui mai intai. Si El iti va scoate in cale -la vremea potrivita- fata cu care stie ca te potrivesti.
http://www.google.ro/......http?/url

Răspuns utilizator avertizat
| NoName0x0 a răspuns:

Buna! Fa ceva ca sa nu regreti mai tarziu si mentine acel ceva! Nu e suficienta o surpriza intr.o zi. Si dupa un an de nepasare. Dar oricum, cred ca ai rezolva problema cu o mica surpriza, iar dupa asta ai putea sa o intrebi ce asteptari are ea de la tine...

| ccukappa explică (pentru SuckDreamLoveH):

Da, ai dreptate, este foarte greu de indeplinit ceea ce ai spus tu, ceea ce e cel mai bine de facut. Am reusit sa nu o mai contactez de cateva zile.Este o perioada destul de aiurea, nu ma asteptam ca aceste senzatii sa fie atat de usturatoare, nu am reusit sa le cunosc pana acum. Voi continua asa o perioada de timp. Mai vine din cand un cand si cate un gand ce nu vrea sa ma lase, gen sa-i trimit un buchet mare de flori cu un urs..chestii de acest gen, dar totusi cred ca as gresi!

| ccukappa explică (pentru anonimg):

Multumesc, AnonimG. Raspunsul tau chiar mi-a fost de mare ajutor si e posibil, cel mai posibil sa ai dreptate! Era destul de frumos intre noi. dar daca asa a fost sa fie, fiecare pe drumul lui asa sa fie. Deja incep sa o privesc cu alti ochi, m`a uitat intr-un timp fulger, imediat ce ne-am despartit a cautat in alta parte. Clar nu e iubire! Sunt foarte delicate problemele de acest fel si mereu ar fi mai bine sa ceri cuiva un sfat deoarece cred ca am putea sa ne ridicam mai repede!

| anonimg a răspuns (pentru ccukappa):

Chiar dacă este greu, nu căuta să o mai contactezi. Dacă ar fi fost singură puteai să o faci; dar faptul că nu este singură înseamnă că nu trebuie să mai iei legătura cu ea. Privește lucrul acesta ca o binecuvântare, si nu ca o suferință.
Data viitoare când vrei să intri în altă relație, trebuie să gândești de zece ori înainte, si nu accepta prietenia dacă nu ești pregătit pentru o relație de viitor.

| jojo92 a răspuns:

Deci astaera problema. Poti sa faci ce vrei ea nu te mai place, numai este incantata de tine pentru ca vrea un baiat popular si cu bani langa ea.Eu banuiesc ca ii place de un tip care este mai smechers. Sfatul meu este sa mergi inainte fara ea si sa incerci lucruri noi cu alta fata.Incearca sa iti ocupi timpul ca sa nu te mai ai timp sa privesti in urma:fa ti un abonament la sala, aranjeaza te un pic si iesi la agatat, combina te doar cu fata care se da pe fata la tine si incearca sa o cunsti si sa va distrati cat mai mult.