Nu ai cum frate, trebuie sa te vezi cu ea si sa încerci ca ea să iti acorde o sansa
Crezi sau esti sigur ca te detestă sau urăște?
Un om care nutrește astfel de sentimente fără motiv nu e de admirat și ti-ar race viața un calvar. Reacția ei este de prințesă mofturoasa și merită să fie singură.
Fii atent. Nu ai cum sa faci sa te placa, daca te uraste. Sa lupti pentru fata respectiva e ca si cum ai astepta trenul in aeroport. Incearca sa te exteriorizezi familiei si prietenilor sa te degajezi si incearca sa cunosti fete noi. Asa am patit si eu si a iesit urat. Nu risca daca te frigi. Nu e ea in centru universului. gandeste-te ca tu esti si tu depinzi de cum vrei sa fi, in relatie traita in iluzii sau una concreta bazata pe sinceritate. Frate, daca nu e reciproc treci peste. Ai putut trai si fara ea si inca traiesti, nu? Atunci, bafta!
Daca vrei sa o uiti nu te mai vedea cu ea.
Incearca sa stati cat mai departe unul de altul deoarece timpul vindec tot.Socializeaza cunoaste alte fete interesante iar in timp o vei uita
Ea singura a zis ca pentru ca i-am zis ca imi place de ea, a spus: te urasc si mai tare pentru asta....As dori sa uit de ea, dar problema este ca ea este sora celui mai bun prieten.
Nu a fost nim practic. Cred ca deja nu se mai poate schimba nimic....cred ca este o greaseala, sau poate sunt pursi simplu obsedat... nu stiu imi vini si ginduri desincidere uneori din aceasta cauza
E ușor să nu te mai gândești la o persoană cu care nu ai avut nicio experiență(amoroasă). Mie mereu mi-a fost ușor și chiar dacă plăceam o persoană, în momentul în care vedeam o atitudine ce nu mi se părea ok nu mi-a fost așa greu să devin indiferent. O fi o problemă de 2 zile, o săptămână maxim. Dacă în asemenea situație faci așa, în momentul în care te urăște persoana cu care ați avut o grămadă de experiențe și v-ați iubit, ce vei face, te vei sinucide?
Maturizeaza-te ca nu ai ce-i face!
Dragoste cu sila nu poti face si nici forta pe cineva sa te placa!
Accepta realitatea si mergi mai departe!
anonim_4396 întreabă: