| Anusca152002 a întrebat:

Salut la toti, imi trebuie urgent sfaturi eu m-am intalnit cu un baiat mai mare ca mine vara si m-am despartit, peste aproxmativ 4 luni ne-am impacat ( ne-am intalnit cateva luni si ne-am despartit iarasi ) acum mi-a propus sa ne impacat ( la noi iubirea e la distanta ) timp cat noi ne-am despartit eu am inceput sa vorbesc cu un baiat mai mic ca mine cu 2 ani ( invatam in acelasi liceu si la fiecare pauza vorbim, petrem timpul impreuna )
Intrebarea mea :
1. Ce sa fac daca de unu imi place dar de aldoile tin enorm de mult la el ( e vorba despre baiatul mai mic ca mine )?
Dau fundita, Raspundeti URGENT

5 răspunsuri:
| anonimaalee29 a răspuns:

Pai axeaza-te pe baiatul pe care il placi cel mai mult si incepi sa ai sentimente pentru el. Iar daca tipul din liceu cu tine iti este mai aproape, eu zic sa ramai cu el, relatiile la distanta nu prea merg, mai ales daca nu v-ati vazut niciodata.

| Amnamnee a răspuns:

Parerea mea este asta..Ala ce te-a avut si acum nu te mai are...Nu te mai merita (ofera doar o sansa), Daca un baiat de face fericita si nu isi bate joc de tine ramai cu el.(daca te simnti bine cu el), Sunt baiat si cred ca stiu ce vrea o fatawinking

| Smadici_Gaby_2001 a răspuns:

Relațiile la distanță nu țin, alege cu încredere al doilea băiat (cel mic)

| Anusca152002 explică (pentru anonimaalee29):

Ne-am vazut in real. Noi am facut cunoștință in real si cat ne-am intalnit vara traia nu departe de mine. Apoi el o plecat si ne-am despărțit din cauza distanței

| anonimg a răspuns:

Relatiile cu persoane de sex opus se fac numai atunci cand amandoi sunt pregatiti pentru casatorie. In felul acesta iti vei pastra inima de foarte multa suferinta. Daca nu ai grija de inima ta, cine altcineva va avea?
Sfatul meu este sa renunti politicos la amandoi. Pentru ca astfel de relatii care nu au nici un scop, nici o tinta, se vor destrama. Scopul relatiei trebuie sa fie casatoria. Daca relatia nu are acest scop, sau mai rau: nu are nici un scop, atunci sunt 99% sanse ca sa suferi si tu si ei. O sa investesti timp, sentimente si multe altele intr-o relatie; si daca relatia se va pierde (si se va pierde pentru ca nu are un scop) se vor pierde cu aceasta si toata investitia ta. Si vei avea mult de suferit.
Scolile sunt intesate de tineri care sufera "din dragoste". Si asta din pricina ca ei nu cunosc dragostea; ba chiar ei confunda dragostea cu pasiunea. Dragostea nu este oarba, ci pasiunea. Dragostea este condusa de ratiune si nu de sentimente.
Noi trebuie sa ne luam dupa ratiune care ne spune ce este bine si ce este rau; noi nu trebuie sa ne luam dupa sentimentele inimii, pentru ca noi nu ne cunoastem inimile.