| Broadband a întrebat:

Salut, lucrez undeva cu o colega mai mare decât mine cu 4 ani, femeia e căsătorită și cu doi copii, vorbim destul de des pe internet de chestii de serviciu și alte povesti, de la o vreme mă simt gelos când cineva îi da ador la poze sau vorbește cu ea in realitate, înseamnă că o plac? Eu am mai fost îndrăgostit, știu cum e dar aici e diferita treabă nu pot spune că o iubesc dar sunt gelos și mă ia tremuratul când alții îi dau atenție. Ce pot sa fac să mă calmez, sa nu mai discut deloc cu ea, sa nu intru in alte probleme?

Răspuns Câştigător
| Nirvanaaa a răspuns:

Evit-o o perioada și vezi dacă îți trece. Nu te mai uita cine ii da ador la poze sau alte cele. Evita orice contact o perioada și vorbiți strict profesional dacă locul de munca o cere.

10 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Spune/i ca vrei mai mult decat o conversatie, ca vrei o relatie cu ea!

| tonyc7 a răspuns:

Stii ca e o principiu... Daca nu te bagi tu pe ea, se baga altul!winking

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am patit si eu, tot cu o colega mai matura, casatorita. Norocul meu a fost ca era reciproc.
Faza de gelozie a fost scurta, am realizat ca nu e ok, am prins ture diferite o perioada destul de lunga (cateva luni), apoi am fost mult mai relaxat in preajma ei.

| Simpatic a răspuns:

De ce dati voi oare sfaturi cand ati citit ca este casatorita?
Femeile casatorite lasati-le sa stea asa cum sunt casatorite, nu va bagati in treaba lor!

Răspuns utilizator avertizat
| Broadband explică (pentru dinaprilie):

Căsătorită și cu doi copii eu cred că asta e un pas mare?

| universe3 a răspuns:

Vrei sa rupi o familie doar ca te-ai indragostit deci?

| EFECTIVTACI a răspuns (pentru tonyc7):

MAI OMULE TACI IN organul genital masculin de reproducere, efectiv suntem in 2021 si tu inca nu te poti abtine din glume de tați