Daca ti cu adevarat la ea, o poti lasa doar in pace, respectandu-i dorinta de a fi cu altcineva. Iubirea pentru cineva inseamna si asumarea faptului ca lucrurile nu ar putea merge mereu asa cum iti doresti, reprezentand astfel respectul fata de dorintele persoanei iubite, chiar daca aceasta inseamna si sa iesi din viata ei. Nu poti sa insisti ca cineva sa te iubeasca, daca in inima acelei persoane nu prea mai este loc si de tine. In final tu ai ajunge sa suferi si asta din mai multe motive. Unul din motive fiind chiar acela in care asteptarile ti-ar fi doar ranite de o astfel de insistenta pentru iubire din partea ei si asta pentru ca iubirea cu forta nu se poate. Atunci cand este sa fi cu cineva impreuna lucrurile merg de la sine. Si asta fara sa fie nevoie sa insisti sau sa faci cine stie planuri pentru a aduce persoana respectiva la tine.
1.Stie ce vrea
2.Nu prea ma distrez nu sunt genul, imi place sa petrec mai mult timp cu persoana iubită și nu sunt o fire slaba
Dacă zici ca place pe altcineva nu mai ai ce face. Fata nu te mai vede cu aceeași ochi și e clar, dacă nu era asa nu îți zicea asta. Crede-mă pe cuvânt ca și eu m-am despărțit acum 6 zile și aceeași chestie mi-a spus ( doar ca la mine ea nu plăcea pe altcineva)
Acuma depinde si de cat timp sunteti impreuna.
Daca ea asa repede place pe altcineva insemna ca pe acel altcineva il plăcea încă decat era cu tine.
Parerea mea e ca nu prea mai ai de ce sa vrei sa o aduci inapoi daca deja ti-a spus că nu te mai iubeste. Vrei sa trăiești langa ea dar nefericit si cu teama?
Adică ești un tip mai retras! Ești că mine numai că eu nu fumez și nu beau nu prea umblu cu găști din astea...nici eu n-am prietena tot din cauza asta... fetele acum le place băieți mai golani mai trecuți de viață cu bani mașină să arăți bine înalt făcut și să fi cunoscut într-o descriere băiat cu pile!
2 ani si jumatate avem împreună, ea mi-a spus ca daca m-as schimba si nu as mai face lucrurile care le am făcut as avea o șansă, m-a iubit foarte mult
A început să vorbească cu alt cineva dupa ce ne-am despărțit.
Ghicitoarea Mafalda, iti face o vraja dupa ce iti ia banu'
nu conteaza ca nu o sa mearga, deja ti-a luat banu'
sau, mergi mai departe si iti gasesti pe una care sa te placa pe tine