E clar, tatal tau, e un incult fara clase daca nu stie sa faca acte, si mereu tipa. Cand fata aunge a facultate in Londra mutati-va singuri si cautati-va de munca, sunt mai peste tot in restaurante.
Primul pas este sa discuti cu prietena ta. Va trebui sa strangeti din dinti, veti avea multe greutati.
E clar ca trebuie sa nu mai depinzi de parinti. cand sunteti majori ar trebui sa va mutati impreuna (dar aveti mare grija sa nu aveti un copil pana nu terminati facultatea si nu iesiti pe bani adevarati). Pentru asta trebuie bani. Cand eram de varsta ta, eu dadeam meditatii, aveam deja un renume si faceam bani frumosi. As fi putut sa locuiesc cu prietena pe barba mea. Munca si facultatea ar merge impreuna, dar e foarte greu. Poti incerca o afacere, poti incerca sa scrii si sa vinzi aplicatii sau sa lucrezi 2-3 ore pe zi in programare pe contract. Gandeste-te ce ai putea sa faci, tu stii cel mai bine.
Am si o veste proasta. La varsta voastra, relatiile rareori tin mai mult de 2-3 ani. Si nimic nu distruge mai rau o relatie decat saracia.
Prima iubire cica este cea mai puternica, ce sa zic sa va tina.
Ideea este ca trebuie aa te gandesti bine de tot la modul in care vrei sa procedezi.
Mutatul plys munca este dificil, dar nu imposibil.
Incearca o afacere online.
Dacă părinții nu vă înțeleg, mai suferiți până faceți 18 ani, şi mutați-vă amândoi, fără să știe părinții voștri unde. După ce v-ați instalat, sunați-i și spuneți-le că nu mai vreți să ii indurați şi că de acum sunteți pe cont propriu.