Andrei, mare tantalau esti, tu plangi dupa pestele care ti-a scapat din ac cand mai sunt inca 3.000.000 de pesti in balta?
" i-am dat ce aveam mai de pret si anume notoria (lista cu lecturi)...Ce ar trebui sa fac?"
zici că te ignoră? Las-o-n pace să croșeteze, e bunică
Norma ca trebuia sa se geseasca o tuta sa deschida pliscul, nu primesti validare din alta parte si vii aici s o cauti. Iar ca sa dai un raspuns monosilabic sincer te injosesti dovada a inconsistentei vocabularului. Sper ca pe viitor sa parasesti acest site decat sa ne imbolnavesti cu incompetenta si cretinitatea ta
Dispersate sunteti voi dupa atentie cine s o sustine decat alta carpa duceti va in treaba voastra ca si as sunteti slute. N am de dat explicatii nimanui am pus si eu o intrebare la caterinca si veniti toate sa mi sariti pe ***
Okay Ronaldo goat nu te mai ambala asa, zi mulțumesc, ca ai fost divertismentul meu în seara asta. ar trebui sa fii mandru
N am cuvinte in vocabular sa descriu asemenea specimene iremediabile. Orice as spune as face o nedreptate. Problema este ca nr se inmulteste constant, feminismul este o boala terminala.
Ai dreptate ai castigat aceasta confruntare a colosilor prin multitudinea de argumente aduse
Daca fata te ignora nu e clar ca nu vrea sa vb cu tine?
Ce trebuie sa faci? Sa nu mai vrei sa ii scrii stiind ca ea nu vrea.
Foarte serios zic. Si daca nu vrea, nici nu ai sa o faci sa vrea. Ca daca vroia deja nu mai puneai intrebarea aici, ca deja vorbeai cu ea.
Stie ce vrei si nu are nevoie de ce vrei tu. E cuplata de mult ea.
Ca asa daca o sa zici ca nu vrei ce zic eu, de ce nu dai unuia lecturile, ca nu doar ea are apetit pentru literatura la aria literatura.
De ce doar uneia? Asta daca negi ca vrei si altceva, daca nu negi, e okey.
Nu intelegi nimic din sportul asta, ar fi bine sa schimbi nick-ul, il faci pe APEX de ras.
Johnule am notiuni de football mai avansate decat tine esti amator
Imbecilitatea asta de site imi modifica cuvintele. Sunt convins ca arsenal va intra curand intr o criza de rezultate foarte nefaste. Mai vorbim peste aproximativ o luna, lipsa experientei lotului isi va pune serios amprenta, echipa nu e obișnuita sa fie angrenata in mai multe competiții. Sunt un cunoscător in materie de fotbal.
Eu am mai spus-o, obiectivul lui Arsenal nu a fost, nu este si nu va fi castigarea campionatului in sezonul asta, obiectivul real e clasarea in top 4 sau castigarea Europa League care ar duce direct in grupele ligii sezonul viitor, faptul ca e lider si a condus sefia campionatului 90% din sezon pana acum e doar un bonus. Lotul inca e subtire, unii fotbalisti nu sunt inca la potentialul lor de 100%, trebuie sa mai treaca un timp pentru a se coace, avem o banca subtire, daca se accidenteaza din titulari e groasa treaba, meciuri grele mai sunt cum ar fi deplasarile de la City, Liverpool dar pana acolo avem o serie de meciuri usoare unde trebuie neaparat sa bata. City e o echipa grea cu care sa te bati in cursa lunga la titlu, o stie Liverpool cel mai bine, Arsenal nu are lotul lui City unde pot inlocui titulari cu brio pe fiecare post, inca suntem o echipa naiva si subtire dar spre deosebire de anii trecuti jucam fotbal si avem ceva constanta, asta tinand cont ca jucam din noiembrie fara varf, Jesus fiind accidentat urmand sa revina saptamanile astea, e lucru mare sa castigi multe meciuri fara om de gol, Arsenal arata a echipa.
Vrei sa ți reamintesc deznodământul sezonului trecut? Arsenal a fost pur și simplu la mana ei și a ratat pe ultima suta de metri locul patru în dauna rivalei tottenham hotspur, și pe buna dreptate. Deci e evident ca arsenal clacheaza în meciurile decisive și fara thomas partey e un adevărat dezastru la mijlocul terenului. Lotul e chiar subtirel, doar 3 transferuri și toate modeste, Kiwior e un jucător mediocru chiar nu știu ce l recomanda, Jorginho și Trossard oricum erau trecuti pe linie moarta la chelsea respectiv brighton. Nu visati prea curând la un trofeu.
Echipa are o mentalitate de invinsi nicidecum de o echipa mare, nu a știut sa și gestioneze avansul de opt puncte (cu posibilitatea de a l mari la unsprezece) incurcandu se lamentabil cu everton și southampton, doua echipe care se vor lupta pentru evitarea retrogradarii pana în ultima etapa. Arsenal nu e o echipa care sa mențină un nivel ridicat.