Andrei, mare tantalau esti, tu plangi dupa pestele care ti-a scapat din ac cand mai sunt inca 3.000.000 de pesti in balta?
Trebuia sa mentionezi si faptul ca in meciul cu Spurs a fost furata Arsenal, a luat rosu pe japca si de acolo toata echipa s-a dus in cap, insa nu e scuzabil faptul ca au ratat top 4, am pierdut ca ultimii amatori, eu-s obisnuit in ultimii cel putin 10 ani sa o facem de oaie.
E important ca Arsenal joaca fotbal, prezenta lui Partey e foarte importanta, cat timp a fost pe teren si-au dominat adversarii la mijloc, cat timp a lipsit am avut probleme la constructie, in meciul cu City s-a vazut cel mai mult absenta lui desi prima repriza a dominat Arsenal, dupa pauza nu am mai iesit din terenul nostru. Kiwior si Jorginho sunt transferuri de avarie, de lot...in niciun caz nu-s transferuri visate, ei sunt acolo sa faca figuratie, Trossard e un jucator fix pe stilul echipei, din primele minute de cand l-am vazut in tricoul echipei am zis ca va fi un jucator important, deja are goluri date si pase de gol, deci pana acum e un transfer reusit. Uita-te la chelsea de exemplu cati bani a spart numai iarna asta si ce petarda e, Arsenal a cheltuit mult mai putini bani si in schimb e lider si chiar joaca fotbal!
Lasa ca nu doar Arsenal a pierdut puncte cu echipe mediocre, uita-te la City, Pool, Chelsea, United sau chiar Spurs cum s-au facut de rusine in multe meciuri.
Arsenal e altceva sezonul asta, au dominat City o repriza in campionat, au jucat de la egal la egal cu ei in cupa desi aveam aliniata o echipa de rezerve, pe Chelski i-a dominat fara drept de apel la ei acasa, pe spurs i-a batut tur-retur, pe united i-a dominat pe old trafford desi a pierdut, am avut un gol anulat ampulea la ei iar la retur a fost bombardament la poarta lui united, scorul de 3-2 a fost mincinos la ce s-a jucat, desi Arsenal in meciurile cu echipele de top din sezonul asta s-a descurcat bine.