| RonaldoGOAT a întrebat:

Salut, ma numesc Andrei si am 20 de ani de ceva vreme incerc sa abordez o fata aici pe TPU numelesadMiss Godess) dar sunt ignorat de fiecare data, chiar i-am dat ce aveam mai de pret si anume notoria (lista cu lecturi). Imi da impresia unei persoane rafinate cu un apetit insatiabil pentru literatura. Ce ar trebui sa fac? Rog seriozitate.

Răspuns Câştigător
| gapb a răspuns:

Andrei, mare tantalau esti, tu plangi dupa pestele care ti-a scapat din ac cand mai sunt inca 3.000.000 de pesti in balta?

36 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns (pentru Nietzsch3):

Trebuia sa mentionezi si faptul ca in meciul cu Spurs a fost furata Arsenal, a luat rosu pe japca si de acolo toata echipa s-a dus in cap, insa nu e scuzabil faptul ca au ratat top 4, am pierdut ca ultimii amatori, eu-s obisnuit in ultimii cel putin 10 ani sa o facem de oaie.
E important ca Arsenal joaca fotbal, prezenta lui Partey e foarte importanta, cat timp a fost pe teren si-au dominat adversarii la mijloc, cat timp a lipsit am avut probleme la constructie, in meciul cu City s-a vazut cel mai mult absenta lui desi prima repriza a dominat Arsenal, dupa pauza nu am mai iesit din terenul nostru. Kiwior si Jorginho sunt transferuri de avarie, de lot...in niciun caz nu-s transferuri visate, ei sunt acolo sa faca figuratie, Trossard e un jucator fix pe stilul echipei, din primele minute de cand l-am vazut in tricoul echipei am zis ca va fi un jucator important, deja are goluri date si pase de gol, deci pana acum e un transfer reusit. Uita-te la chelsea de exemplu cati bani a spart numai iarna asta si ce petarda e, Arsenal a cheltuit mult mai putini bani si in schimb e lider si chiar joaca fotbal!

Lasa ca nu doar Arsenal a pierdut puncte cu echipe mediocre, uita-te la City, Pool, Chelsea, United sau chiar Spurs cum s-au facut de rusine in multe meciuri.
Arsenal e altceva sezonul asta, au dominat City o repriza in campionat, au jucat de la egal la egal cu ei in cupa desi aveam aliniata o echipa de rezerve, pe Chelski i-a dominat fara drept de apel la ei acasa, pe spurs i-a batut tur-retur, pe united i-a dominat pe old trafford desi a pierdut, am avut un gol anulat ampulea la ei iar la retur a fost bombardament la poarta lui united, scorul de 3-2 a fost mincinos la ce s-a jucat, desi Arsenal in meciurile cu echipele de top din sezonul asta s-a descurcat bine.

| Nietzsch3 a răspuns (pentru Drimmero):

Chelski a luat ceva trofee în ultimii zece ani.

Si cu toate astea tot London Second's este... fara oligarhul de Abramovich nici nu stia lumea de ei, el i-a pus pe harta fotbalului, Arsenal castiga campionate si alte trofee pe banda rulanta pana atunci.

| Nietzsch3 a răspuns (pentru Drimmero):

Marea greseala a fost demiterea lui Tuchel. Potter e de allsvenskan nicidecum de epl. Oricum man utd e cel mai de succes club englez, statisticile și palmaresul sunt de partea lor.

Tuchel e alt mediocru, dar Potter e alt nivel, nu cred ca exista termen care sa il caracterizeze p-asta...cu atatia bani aruncati in 2 ferestre de mercato se afla tot pe 10 si n-au mai batut pe nimeni de cateva saptamani bune.

United cel mai de succes? Liverpool e cea mai mare echipa a Angliei.