| ivivnel a întrebat:

Salut,ma numesc Matei, am 12 ani si de cateva zile ma confrunt cu o intamplare destul de grea pentru mine. Fratele meu, care, este cu 6 ani si cateva luni mai mare decat mine pleaca la facultate in Cluj cu prietena lui. Ei trebuie sa plece sambata dimineata si trebuie sa stea 3 ani la facultate. Ideea este ca imi este urat sa stau singur si m-am cam obisnuit cu el, am vorbit cu mama despre chestia asta si mi-a spus ca atunci cand va incepe facultatea va veni in fiecare weekend acasa si cand nu va putea veni voi merge eu la el si imi vine zilnic sa plang pe zi ce trece. Am uitat sa mentionez ca locuiesc in Alba Iulia si practic fotbal si imi place engleza, dar hobbyurile acestea nu ma ajuta de a nu ma gandi la fratele meu! Va rog, ajutati-ma `

Răspuns Câştigător
| Denisa0954 a răspuns:

E normal sa ti fie greu, dar o sa te obișnuiești cu timpul. Cum a zis si mama ta, va veti vedea destul de des, veti vorbi la telefon. Gândește te ca si lui ii este greu, el se desparte de voi toti

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă plângi, se descarcă tensiunile nervoase din creier, Dar nu a plecat încă, te mai poți bucura de câteva zile împreună cu el.

| Andreeush a răspuns:

Nu ai ce să faci, va trebui să te obișnuiești cu ideea că fratele tău va pleca la facultate.
Încearcă să ieși mai mult cu prietenii sau să cunoști persoane de vârsta ta.

| FreddieM a răspuns:

Daca ar fi sa ai acea putere supranaturala, ai face in asa mod sa nu plece fratele tau la nici o facultate si sa ramana acasa cu tine?

| ivivnel explică (pentru FreddieM):

Acum,eu ma bucur pentru el ca isi va construii un viitor, si 50% as face chestia asta si 50% nu as face-o...

| Donsavas a răspuns:

Mai Matei,fratele tau e destul de matur încât să si ia viata in propriile mâini. E si timpul tau sa începi să te maturizezi.
Trebuie să înveți să fi independent, chiar și emoțional, pentru ca vezi tu, unele alegeri nu le facem noi, pur si simplu se intampla.