| Poseidon69 a întrebat:

Salut.
Ma poate ajuta cineva cu o părere?
M-am despărțit acum ceva timp de o fata super super de treaba și frumoasa. Și acum are prieten, o trecut cam 4 luni de când ne-am despărțit. Și încă am sentimente pentru ea. Sentimente puternice. Încă o iubesc. Cu baiatul care e acum o mai fost odata cam 9 luni.
Ce sa fac? Sa îi dau mesaj? Ce naiba fac!? Sa îi spun ca încă o iubesc? Nu știu am nevoie de ajutorul vostru. Va rog

Răspuns Câştigător
| Eteda a răspuns:

Avand in vedere ca s-a intors la baiatul acela, asta inseamna ca, fata de el are sentimente mai puternice. Tu ar trebui sa incerci sa nu te mai gandesti la ea, ce e menit sa fie al tau o sa fie! O sa iti gasesti tu o fata si mai super si mai frumoasa, pentru ca va fi a ta si nu vei avea o relatie doar de 4 luni. O sa vezi!

7 răspunsuri:
| OctavianSps a răspuns:

De ce vrei sa ii strici viata. poate ca acum chiar e fericita. Nu fi egoist sa te gandesti numai la tine, gandeste rational.

| Paula2018 a răspuns:

Care e motivul pentru care v-ati despartit? Ca sa stiu mai departe ce sa iti zic happy

| Simpatic a răspuns:

Pai las-o sa joace pana la despartire cartea cu noul prieten apoi poate se intoarce la tine, ca vad ca asa joaca.
Nu o cauta tu acum caci poti primi un raspuns care te va afecta emotional.

| inflicted a răspuns:

Pai daca era așa super nu te desparteai de ea

| RAY a răspuns (pentru Paula2018):

Imaturitate emotionala

| DarthNiger a răspuns:

De ce te-ai mai despartit de ea daca o iubesti? ce sa faci daca ai fost prost si nu te-ai gandit, nu mai poti face nimic acum, daca si-a gasit pe altcineva deja poti sa zici adio.

| Violleta2022 a răspuns:

Un singur lucru iti pot spune: daca o iubeai cu adevarat, nu te desparteai de ea.
Acum te macina orgoliul si frustrarea ca-i cu altul, de aceea o vrei inapoi, nu ca ai iubi-o.
Da-i pace, daca ai bun simt, ca ceea ce faci nu-i normal si nici sanatos.