| Erin28 a întrebat:

Salut!
Mai sunt printre voi persoane cărora nu le place când vin rudele in vizita?

22 răspunsuri:
| MarianMarian3838 a răspuns:

Dalaughing de ce?

| haileewatson a răspuns:

Depinde de rude

| random1620 a răspuns:

Mereu

| RxTx a răspuns:

Pentru unii oameni ai simpatii pentru alții și repulsii

De exemplu poți avea un unchi nenorocit hapsân avar calic ursuz nesimțit certăreț care vrea sa ia el tot.

Mai poți avea un cumnat var unchi... Ruda care dă la facultate de electronică doar pentru că vede că ție îți merge bine din electronică El ne înțelegând că această meserie nu prea și cum sâ o incepi acum mare cintrebuia începută pe la vasta de 5ani
Apoi ținte oferi să îl ajuți să sară repede peste handicapul acesta.
Te oferi să îl iei cu tine la clienți în practică că să vadă realitatea
Te oferi sa ii oferi scule pliese componente pe care tu le-ai strâns poate in 20 de ani de muncă
Te oferi sa îl duci la tot felul de furnizori să le spui sa îi de-a și lui marfa pe datorie sau cu plata la vânzare sau dacă nu se vinde o o piesa extraordinar de scumpă sa o poată înapoia până când spune soarele.
Și că garantezi pentru el că vei plati tu tot dacă el nu este serios.
Ii faci rost de 10 clienți foarte serioși aproape de serioși că și statul care sigur și garantat i-ar fi dat bani serioși pe diverse lucrări.
Și până la urmă după toată munca de încercare de al convinge să. Îl ajuți el bese și da norocul afara

Adică el spune că nu ar vrea sâ zică cumva cineva că eu i-am pus letconul în mână.

Orgolios ( plus câ îi dădeam sa folosească gratis un laborator gata dotat de micro-electronică un birou frumos într-o clădire de birouri cu prestanță unde sa își primească clienții.

Sunt unii oameni orgolioși și care datorita orgoliilor lor fantastice ajung sa ii jignească umilească rănească pe cei din jurul lor.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Ești sălbatică de nu agreezi vizita rudelor? Ca nu sunt sărbători în fiecare zi sau lună

| Frank51 a răspuns:

Am scăpat de mult de acele rude, e inutil să mai vină.

| Erin28 explică (pentru MarianMarian3838):

Ieri, de exemplu, a venit la mine vărul meu cu soția lui, și asta m-a făcut proasta pe fata. El e profesor de mate și m-a întrebat cât am luat la simulare, i-am spus cum mi s-a părut și i-am spus că a luat media 9, 7, și ea spus că "asta iar a fraudat simularea, cum a fraudat și mersul la școală". Mi-a spus că nu e nimic de capul meu, că sunt analfabeta și că ea e cea mai educata din familie. O urăsc foarte mult, e o persoana egoista și cu aere.

| Erin28 explică (pentru UnchiulRamiz):

Nu îmi place termenul de sălbatic doar pentru că am rude care mă numesc mereu "taranca proasta", cu un viitor sumbru și care nu va realiza nimic în viața. Depinde de ce oameni ești înconjurat. Daca ai o familie protectiva și iubitoare, dar dacă vin mereu p la tine casa ia lucruri, iar apoi sa te faca albie de porci, mai bine nu mai vin. Termenul asta de "sălbatic" mi se pare foarte agresiv. In sensul acesta, poate înveți să înțelegi că nu toți au rude bune, cu care sa poarte o conversație și pe care să își dorească sa le vadă. Soția varului meu m-a făcut analfabeta, când i-am spus că am luat 9, 9 la istorie mi-a spus că mint, că sigur nota mea e cu mult sub 4, că o să am o viață de animal sub un canal și că viitorul nu este sumbru.

| Erin28 explică (pentru Frank51):

Depinde de oamenii de care ești înconjurat. Eu nu am rude prea prietenoase, de acea nu îmi place când ne vizitează. Pur și simplu te jignesc pe fata, te fac prost și incult, apoi, când ridici tonul la ei și le spui că nu te interesează părerea lor, te numesc inconștient.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Erin28):

Eu de unde vroiai sa ghicesc ca ai rude ce isi bat joc de tine sau incearca sa te umileasca? Poate din cauza invidiei si ca sunt mai needucate si cu putina scoala. Parca ai zis si de Craciun asta, te-am mai vazut vorbind despre rude. Tu iti vezi de drumul tau si ii ignori cel mai bine. Doar tu stii ce poti si cum esti cu adevarat. Parerea lor nu conteaza. M-am gandit poate ai anxietate sociala, scuze ca am folosit termenul salbatica. Am mai auzit de la o fata ca nu e nici salutata de rude.

Sinceră să fiu, nu îmi place când vine aceasta persoana in vizita. Pur și simplu umilește toată familIa, nu numai pe mine. Și da, am o problema cu ea. Ea are, daca pot sa spun așa, o obsesie care, cumva, îi dictează sa se comporte într-un mod care să îi umilească pe ceilalți. Îi place sa își bată joc de oameni. I-am spus clar sa nu mai vorbească, și tot asta făcea, îi jignea pe toți. Pur și simplu abia aștept să plec la facultate, sa mă stabilesc în București și să nu mai iau contact cu ea. Pur și simplu nu numai mie îmi face asta, dar și tatălui meu, care mereu le da anumite lucruri, pentru că noi stam la curte la tara, avem o mică vie, creștem animale, și deși mereu ii cinstește, ea tot se comporta așa cum niciodată nimeni nu ar trebui sa îi permită. Este, nu știu cum să ne exprim, o persoana labilă psihic. Are un copil și vorbește oribil și cu el, dar cu ceilalți. Chestia e că nu ne suna când vine, te trezești cu ea la ușă. O dată, îmi amintesc de faptul că m-am prefăcut că dorm că sa nu cobor din camera mea la ea. Niciodată nu anunță când vine, pur și simplu ne trezim cu ea la ușă, și nu putem să nu o primim. E o persoana invidioasa pe toti. Verișoara mea are aparat dentar și a început să o jignească și pe ea. Nu o înțeleg și niciodată nu cred că voi putea sa o înțeleg. Ce nu pot sa pricep este de ce îi face atâta plăcere să ne jignească.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Erin28):

Poate ca are depresie sau ceva probleme psihice? Eu unul nu as permite sa ma jigneasca si batjocureasca nici unei rude, cand eu sunt domn cu ea. Poate ca e din cauza ca nu are barbat? O explicatie sigur exista. Si nu am pomenit sa nu iti anunti vizita macar cu o zi inainte.

Ea e casatorita cu varul meu. Deci noi suntem, practic, niste oameni care nu au legaturi biologice cu ea. Este o persoana egoista si foarte plina de sine, cand vrei sa vorbesti, sa iti spui punctul de vedere, te intrerupe, spunand ca numai ea are dreptate. Mi se pare ca face totul din invidie, sa nu auda ca si altii au planuri de viitor, ca au si altii ceva de facut cu viata lor. Nu suna pentru ca ea considera ca toate casele rudelor sunt si ale ei, deci, practic, vine la ea acasa. Asa a spus de multe ori. Fara niciun motiv, m-a interogat in legatura cu planurile mele de facultate si m-a jignit in ultimul hal. Toti ii spun sa nu vina daca nu are placere, insa mereu vrea ea sa para interesata de treburile familiale. Asa ca am incetat sa o mai privesc ca facand parte din familie. Mereu se comporta asa si nu inteleg cum de varul meu o suporta. Sta doar la o ora de mers cu masina de noi, sunt cam 60 de km pana la ei. Deci, da, poti sa dormi, poti fi plecat, sau sa ai treaba, ea nu anunta, pentru ca ea nu cere voie nimanui. Nu stiu cum sa o mai evit. O data, cand nu am vrut sa vorbesc cu ea, mi-a spus ca sunt crescuta prost, ca nu stiu ce e respectul. Te face prost pe fata si mai are si tupeul sa dea vina pe tine pentru tot. Da, probabil are probleme psihice. Sau e doar foarte rea.

| Frank51 a răspuns (pentru Erin28):

Esti prea slab să le spui in față să nu mai pună piciorul, trebuie să trăiești cu ei.

Eu le-am spus clar că nu îmi place când vine ea in vizită, numai că părinții mei o primesc mereu.

| darrio2007 a răspuns:

Daca sunt rude mai nașpa si vin si neanunțate, nu suntem prea multi cărora ne place.

| Frank51 a răspuns (pentru Erin28):

Eu i-am dat afară din casă, părinții mei n-au zis nimic, e decizia mea. N-au mai pus piciorul de 5 ani.

Foarte bine!

| Erin28 explică (pentru darrio2007):

La mine așa vin, sa ne facă vizite surpriza, dar nu se gândesc la faptul că mai avem și noi alte datorii și activități. Nu toate rudele mele sunt așa, doar unele dintre ele. Doar că ăia cu care mă înțeleg vin doar o data pe an, iar restul vin mai des.

| mgtow a răspuns:

De cand am parasit Romania m-am obisnuit ca strainii, fiecare la casa lui. Cine vrea sa ma vada - afara la un capucino sau kfc - biliard. Si asa nu am neamurile alaturi, un var sta in alt oras dar nu e intreg la cap

| BalengherulIcs a răspuns:

Da, mai ales cand e un verisor sau o ruda care nici nu stiai ca exista si te ia la glume proaste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt persoana sociabila, nici pe harta nu ma pun. Nu am de ce sa nu agreez rudele cand ma viziteaza.