| Nikolaus a întrebat:

O întrebare simpla.

Cum sa fii un prieten / iubit / partener bun / perfect? Efectiv, fetelor, voi ce v-ați dori de la cineva sa vreți sa fiți într-o relație cu acea persoana cat mai mult timp? Vorbim de vârstă de 17-18 ani aici.
Problema mea e ca ma supăr cam din orice prostie banala si cum ma supăr? Ignor persoana care m-a supărat. Bun, acum am încetat din a mai face asta, am realizat ca nu-i ok deloc, mai ales ca am avut o discuție cu prietena mea despre asta și am promis ca nu mai fac asta. Ce-i drept a trecut o săptămâna de atunci si nu s-a mai întâmplat nimic, a mers totul bine dar tot ma gândeam ce ar trebui sa fac sa fiu un iubit mai bun. (relație de 2 luni, dar ne știm de aproape 2 ani).

Merci. Răspunsurile de tipul "Fii tu însuți" sunt ok dar după cum vedeți a fi eu însumi in cazul de mai sus de exemplu nu face altceva decât să-mi supere prietena rau de tot deci uneori nu-i chiar valabil lucrul acela.

6 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

E doar un defect peste care, consider eu, ea poate să treacă atâta timp cât amândoi vreți să clădiți ceva. Adică, dacă tu continui să te superi fără sens, n-ai decât s-o pierzi, iar dacă ea continuă să caute motive banale ca să te superi, n-are decât să te piardă.
Comunicarea îi cheia.

Multă baftă!

| RAY a răspuns:

Oamenii sunt finte emotionale care actioneaza din instinct, mai pe scurt fetele una isi doresc in varianta constienta, rationala total altceva isi doresc inconstient, din cate observ eu ele vor un baiat frumos cu carcater alfa si daca se poate si cu banii dar depinde de fiecare desigur, tu ai sanse mari sa fi in freindzone, esti prea beta man

| Drimmero a răspuns:

Comunicarea si increderea sunt baza unei relatii lungi. Nu trebuie sa-ti iei partenera/partenerul din scurt, asta inseamna ca nu-i acorzi foarte multa incredere si usor-usor relatia se destrama!

| Florentina9210 a răspuns:

Increderea reciproca si comunicare sunt ingredientele de baza intr-o relatie.
Daca deja intervine gelozia sau posesivitatea, deja nu are rost sa o mai ''lungim''.

| raluk27 a răspuns:

Sa comunici mai mult. In primul rând, sa nu te mai superi din orice fleac. E foarte frustrant. Mergeti undeva, radeti, glumiti, spui ceva si gata, s-a supărat si nu mai vorbeste cu tine. La un moment dat te saturi de justificari si suflat in borș.
In al doilea rând, daca te deranjează ceva spune-o direct, cu subiect si predicat, civilizat si fara scandal.
Vezi ce are de spus si ea. Poate are o explicație plauzibilă sau poate își cere scuze si pe viitor nu o să mai faca. Zambesti, o iei in brate, va sarutati si gata. Depaseste episodul.
Stati mult de vorba. Asa va cunoașteți si stiti ce ii place celuilalt si ce nu.

| CarollineForbs a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa te comporti asa cum ai vrea cu tine sa se comporte.Trebuie sa fii sincer si bun, sa o intelegi.Si daca te superi de la orice fleac, incearca sa fii linistit.