Tin sa mentionez ca intrebarea asta nu e absurda sau tampita, ce spun aici este real si am vrut sa va cer parerea in legatura cu asta, cum as putea sa ii tin piept pentru ca ma enerveaza destul de mult cand ne vedem
Ce părere avem despre ce?
Despre faptul că nu se spală, despre faptul că lumea o strigă "gură-strâmbă", despre faptul că asta nu te deranjează sau despre faptul că te ia la zor din orice?
Nu am spus ca nu este real dar nimeni de pe TPU nu iti cunoaste rudele in cazul de față mătusa, ce varsta are? De obicei persoanele varstnice nu se spală le place sa pută, asa ca nu prea ai ce sa i faci decat sa o suporti sau sa nu o mai vizitezi, ce spune lumea in sat nu e treaba ta lasa i sa spună ce vor, din ceea ce spui tu aici matusa ta tine la tine sa maninci si sa ai grija cum te imbraci, aici gusturile difera mult ca acum hainele numai sunt cum erau in anii 80 sau cand era ea domnisoarra, acum moda s-a schimbat, tu ce varsta ai? Dar parintii tai tin legatura cu matusa? Ea este sora tatalui sau a mamei?
Are 56 de ani, si e dusmanca cu apa, m-a certat la mai multa lume in fata ca de ce port adidasi AIR adica uptempo uri, si am 19 ani, deci eu aleg cu ce sa ma imbrac
ooliveer întreabă: