Adica e frustrata ca nu ai mai cautat-o mane De nervi ca nu i-ai acordat atentie ti-a trimis acel mesaj.Din partea mea ai BIG LIKE Ca sa-i dai 2-0 spune-i ca esti deja cu alta mai frumoasa si mai desteapta decat ea.
Ciudat.
Poate ai vorbit tu ceva cu despre ea si ea a aflat, sau poate i-a fost ciuda ca nu ai cautat-o sa faci ceva sa va impacati, sa vroia doar sa se certe cu cineva si nu avea cu cine.
De ce nu o intrebi pe ea?
Poate ti-a dat mesaj vreo prietena de pe telefonul ei. Sau poate e ofticata ca a depus atata efort sa se bage cu fostul ca sa te faca gelos si tu nu ii dai nici pic de atentie Poate a aflat ca ai spus ceva despre ea, nu se stie. Daca esti curios intreab-o "De ce?". Daca vrei sa termini cu ea spune-i doar "(nume random) avea o parere diferita aseara "
Nu vreau sa vorbesc cu ea! Adică m-a facut "zero " si nici macar asta nu m-a afectat sa ii raspund! Si pana atunci eram totul ei. Crede-ti ca indiferenta o face sa fie asa? Ea poate se aștepta să sufăr si sa o caut incontinuuincontinuu
Am mai fost certați man odată si tot asa nu am cautat-o si tot ea m-a cautat! Dar atunci a fost dupa 4 zile!
Fraier esti ba baiatule daca o mai primesti dupa ce s-a intors la fostul.Deja mi-am facut o parere despre ce tip de femeie este.Una si mai proasta este aia despre individul care o iarta dupa atata bullshit.
Pai atunci nu lua in seama mesajul. Daca nu iti pasa nu intrebai aici.
Daca te-a parasit si ai suferit nu mai are de ce sa iti pese.Blocheazai numarul si ai e.
Ori ti-a dat el mesaj de pe telefonul ei ori ea e ofticata pentru faptul ca nu ai plans dupa ea.
Nu imi pasa la modul ala ca fierb in mine ca mi-a dat mesaj! Doar am vrut niste păreri pentru ca ma amuza într-un fel chestiile astea! De aceea am întrebat