Buna! Nu baga in seama ce spun parintii tai. Au o gandire al dracului de bolnava. Nu trebuie sa sari din floare in floare. E foarte bine ca ti-ai gasit pe cineva potrivit pentru tine. Nu ai de ce sa grabesti lucrurile cu ea, o sa se intample la momentul potrivit iar daca o sa fie sa fiti impreuna pentru totdeauana, o sa se intample chiar daca nu o sa le convina parintilor tai. O chestie care mi se pare gresita e sa vorbesti despre relatia sexuala cu ai tai in conditiile in care sunt asa cum sunt. Pastreaza pentru tine pentru ca oricum nu le pasa de relatia ta.
Cam ciudați părinții tăi ....eu zic sa nu-i asculți și să faci ce îți spune ce simți tu că e mai bine
Să știi că pentru o fata, este dovadă de iubire curată că o aștepți până se simte ea confortabil
Ești de admirat că și băiat apreciez și te bucuri de relația ta într-un mod frumos și nu pui presiune pe iubita ta pentru sex
Faza e următoarea... în viata trebuie sa experimentezi la capitolul ăsta ca să știi ce anume vrei.
Plus ca ei mai spus ca îți irosești tinerețea pentru ca mai încolo, odată ce crești n-o sa mai poți avea "libertatea" pe care o ai acu. Toate lucrurile se fac la timpul lor
Pai si daca parintii tai zic sa te arunci in lac, te arungi, nu trebuie sa vrea ei nimic, tu faci cum vrei tu, sa vrea ei cand se cupleaza ei cu cine s-o cuplar.
Pai si de ce nu ai facut-o cu ea?! Fa-o, ce mai astepti? Iubirea fara daruire nu merge.
Daca tu te simti ok alaturi de ea, nu asculta ce zic alte persoane.
Daca te desparti de ea, iti vei reprosa in viitor cu fiecare ocazie ca daca nu i-ai fi ascultat pe ei, ai fi putut inca sa fii cu ea, si fericiti.
Asa, aveti sansa voastra, povestea voastra. Profitati de ea pana la sfarsit.
Răspunsul tău e prea dur ar trebui sa îți dai seama că nu e adevărat ci doar troleaza
Nu îți irosești tinerețea, ai o gândire de om cu capul pe umeri.
Rămâi cu ea dacă o iubești și aia e. De ce sa te desparti de ea, sa suferi aiurea, doar ca "sa experimentezi", nu are niciun sens.
Bucura-te de relația și timpul petrecut cu ea, dacă asta te face fericit.
Eu cred ca ce spun alții dinafara e egal cu zero în comparație cu ce simțiți voi.
Adică da, se poate ca pe viitor sa ajungeți sa va despărțiți ca nu poți sa prevezi viitorul, cum de altfel e normal ca la 17/18 ani sa nu te și gândești la însurătoare.Dar de acolo pana la mentalitatea greșită pe care încearcă părinții tăi sa ti-o implementeze e cale lunga.
Fi tu ce vrei și cum vrei, dacă o sa greșești o sa fie greșeală ta, dacă o sa faci bine ceia ce faci o sa fie meritul tău.Fi responsabil și alege ce simți.
Câte cupluri de pensionari ai auzit spunând că s-au cunoscut de la 17/18 ani?
Daca chiar va iubiti dupa ce implinesti 18 ani va puteti casatoriNoi am fost amandoi virgini cand ne-am casatorit pentru ca am vrut sa respectam planul Ceatorului.si sa nu il intristam prin pacatul curvieiSuntem incantati ca niciunul nu are in cap filme si cu altii, ca acest dar al Creatorului ne leaga numai pe noi.Mi se par foarte aiurea sfaturile pe care ti le dau parintii,.