| Alina291 a întrebat:

Pe la sfarsitul anului scolar precedent am inceput sa vorbesc cu un baiat. Eram la acelasi liceu, el era cu 2 ani mai mare decat mine, vorbeam tot mai des si me intelegeam din ce in ce mai bine. Prin iunie am inceput sa fim impreuna si totul era ok, chiar mai mult decat atat. Noi nu locuim in acelasi oras dar asta nu a fost o problema. Vorbeam pe mess ore intregi, si totul parea ca merge din ce in ce mai bine. Apoi, avand in vedere ca era in clasa a XII-a si urma sa aiba bac-ul, am lasat-o mai usor cu vorbitul ore intregi deoarece am considerat ca e mai bine sa nu-i distrag prea tare atentia. Insa intr-o zi, mi-a spus pe mess ca ar fi mai bine sa ne despartim, ca nu ne potrivim si parca nici nu prea avem ce sa vorbim. Cred ca am suferit un soc in momentul acela. Am insistat sa vad care e problema, dar nu mi-a dat alte detalii, mi-a zis doar ca asa-i mai bine. Nu stiu de ce am suferit asa de mult, mai ales ca a fost o relatie asa scurta. Insa a fost singurul baiat care s-a despartit de mine. Acum el e la facultate in alt oras, insa a mai fost pe la liceu si am vorbit..se comporta si vorbea exact la fel ca atunci cand eram impreuna..si ieri am vorbit din nou(el m-a contactat). Nu stiu ce sa fac..cred ca tin la el mai mult decat o faceam inainte si el stie asta. Ar trebui sa mai vorbesc cu el sau sa nu-i mai raspund atunci cand ma contacteaza? Ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| December a răspuns:

Pai sa zicem ca ar fi indicat sa obtii eventual un raspuns cinstit in legatura cu despartirea aceea brusca. Acuma fiindca el era din alt oras, putea pur si simplu sa puna ochii pe alta si tie ti-a dat papucii rapid. Si acum poate ca a ramas fara niciuna si te mai cauta. Ideea de baza din punctul meu de vedere e ca nu reprezinta o persoana care stie ce vrea. E o persoana nesigura si nu are rost sa te complici. Mai sunt si alti baieti pe lumea asta. Baftahappy

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Voi doi nu aveti acelasi drum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa-ti fac daca stai numai cu ochii in calculator, iesi pe'afara si comunica cu prietenii tai nu mai sta in lumea virtuala deoarece te minti pe tine inusti si ceea e si mai rau este ca te poti imbolnavii din cauz asta.Respectivul o sa dea la facultate si nu o sa-l mai vezi decat "din an in paste" asa ca schimbati gandurile si ideile, automat iti vei schimba si stilul de viata. Cauta sa-ti gasesti prieten de varsta ta sau de ce nu mai mic cu un an/doi, cu care sa te potrivesti in tot ceea ce faci si nu da curs sentimentelor din prima sau a doua luna ( daca relatia dureaza ) incearca sa-i descoperi frumusetea interioara a respectivului ca cea exterioara poate fi inselatoare

| Cristian_Andreea-oana_1983 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el cand te contacteaza! nu este un lucru rau! happy

| mona a răspuns:

Cand te contacteaza si daca iti face placere lucrul asta atunci rasoubde-i si vorbeste cu el, nu e un lucru rau sa ti legatura cu un baiat dar nu iti face sperante in legatura cu el pentru ca nu cred ca va merge relatia si sfarsesti prin a suferi

| Alina291 explică (pentru anonim_4396):

Sa stii ca nu stau numai cu ochii in calculator. dimpotriva, sunt o persoana sociabila si foarte comunicativa. Daca am spus ca vorbeam ore intregi pe mess, am vrut sa subliniez faptul ca vorbeam foarte mult, ca relatia noastra nu era lipsita de comunicare, nicidecum ca as avea doar prieteni virtualihappy.