Pai sa zicem ca ar fi indicat sa obtii eventual un raspuns cinstit in legatura cu despartirea aceea brusca. Acuma fiindca el era din alt oras, putea pur si simplu sa puna ochii pe alta si tie ti-a dat papucii rapid. Si acum poate ca a ramas fara niciuna si te mai cauta. Ideea de baza din punctul meu de vedere e ca nu reprezinta o persoana care stie ce vrea. E o persoana nesigura si nu are rost sa te complici. Mai sunt si alti baieti pe lumea asta. Bafta
Ce sa-ti fac daca stai numai cu ochii in calculator, iesi pe'afara si comunica cu prietenii tai nu mai sta in lumea virtuala deoarece te minti pe tine inusti si ceea e si mai rau este ca te poti imbolnavii din cauz asta.Respectivul o sa dea la facultate si nu o sa-l mai vezi decat "din an in paste" asa ca schimbati gandurile si ideile, automat iti vei schimba si stilul de viata. Cauta sa-ti gasesti prieten de varsta ta sau de ce nu mai mic cu un an/doi, cu care sa te potrivesti in tot ceea ce faci si nu da curs sentimentelor din prima sau a doua luna ( daca relatia dureaza ) incearca sa-i descoperi frumusetea interioara a respectivului ca cea exterioara poate fi inselatoare
Incearca sa vorbesti cu el cand te contacteaza! nu este un lucru rau!
Cand te contacteaza si daca iti face placere lucrul asta atunci rasoubde-i si vorbeste cu el, nu e un lucru rau sa ti legatura cu un baiat dar nu iti face sperante in legatura cu el pentru ca nu cred ca va merge relatia si sfarsesti prin a suferi
Sa stii ca nu stau numai cu ochii in calculator. dimpotriva, sunt o persoana sociabila si foarte comunicativa. Daca am spus ca vorbeam ore intregi pe mess, am vrut sa subliniez faptul ca vorbeam foarte mult, ca relatia noastra nu era lipsita de comunicare, nicidecum ca as avea doar prieteni virtuali.