| Daysee a întrebat:

Salut prieteni. Am o mica problema sper ca ma veti ajuta. Eu sunt in clasa a VIII-a si nu vreau sa ma duc la banchet, la sfarsitul anului. Dar parintii mei nu ma inteleg, ce pot face? Ce le pot spune ca sa ma lase sa nu merg? Daca le voi spune motivele cu siguranta nu ma vor asculta, deci va rog mult ajutati-ma. Si daca vreti va dau si funda. Multumesc foarte mult, sarbatori fericite.

19 răspunsuri:
| LibreOffice2012 a răspuns:

Banchetul de la sfârșitul gimnaziului este un moment unic în viață. Eu zic să îți asculți părinții și să te duci, altfel ai putea regreta mai târziu.

| Deliiiia a răspuns:

Cum sa nu te lase la banchet? Explica-le ca nu va fi nici un pericol, ca vor fi persoane ce vor supraveghea activitatea voastra si ca aproape toti/toti colegii merg.

| Zatharra a răspuns:

Nici eu nu vreau. Vreau să ştiu de ce nu vrei tu?!

| adrianaada a răspuns:

Pai de ce nu vrei sa mergi la banchet?
daca e un motiv serios pur si simplu spune-le ca motvul, spune-le ca e banchetul tau si pur si simplu nu vrei sa participi la el...
desi si eu sunt clasa a opta si sincer si eu ma gandeam sa nu merg din cauza unor vaci de la mine dar totusi ma dc pentru acei colegi care merita (gandeste-te cat o sai mai vezi dupa acea seara?)

| Deliiiia a răspuns:

Scuze, intelesesem altceva laughing
Poti sa-i spui ca ti-e rau la momentul respectiv. Sper sa nu regreti, totusi.

| CarlaaSonia a răspuns:

Interesant, de obicei altii nu stiu ce sa le spuna parintilor ca ii lase sa mearga, dar se pare ca in cazul tau este total diferit laughing. Ar trebui sa le explici de ce nu vrei sa mergi, si nu ar trebui sa iti fie rusine (daca cumva asta este problema happy ) totusi sunt parintii tai deci nu ai avea de ce sa iti fie happy.Iar d daca problema este alta, exact la fel, explica-le de ce nu vrei sa mergi, repetale de cate ori este nevoie, nu cred ca te vor obliga sa o faci. dar cine stie poate ca te vei razgandi pana la urma si vei vrea sa mergiwinking

| HeliosMetal a răspuns:

Pai in primul rand ar trebui sa ai niste motive serioase pentru care sa nu mergi, i-ai suportat 4 ani cat mai e o zi acolo. Na mare diferenta nu-i, ca din clasa a 9 si asa majoritatea nu mai tin legatura cu fostii colegi. Dar revenind la problema, ai putea sa le spui ca banchetul costa mai scump, se tine in alta parte altcandva.Ma rog, sau inventeaza ceva sa te creada, spune-le ca de profesori nu-ti place sau ca n-ai nici un prieten cu care sa stai, convingei ca este o pierdere de timp pentru tine si o pierdere de bani pentru ei.

| Your5angel a răspuns:

Cred ca trebuie sa ai un motiv intemeiat pentru a nu te duce! Sfatul meu e asta: Anii tai de scoala, viata ta, fa ce vrei cu ea! Explica-le parintilor ca vreai sa fii independenta, si vei primi singura deciziile. Dupa aia spui ca Serbarea nu se va destrama daca nu o sa fii tu! Si ca asa vrei, asta e alegerea ta, trebuie sa fii increzuta, doar esti Domnisoara! Bafta!

| vampir004 a răspuns:

Pai,mai vorbesti odata cu ei si poate o sa inteleaga

| Daysee explică:

Nu vreau să merg deoarece şcoala vrea ca banchetul sa se ţină cu toate clasele de a 8-a asta însemnând că eu nu voi fi doar cu colegii mei şi clasa noastră nu a fost întodeauna unită. Pur şi simplu nu vreau să merg, să suport pe toată lumea. Mai bine aş sta acasă sau aş ieşi afară cu nişte prieteni. Poate sunt mai ciudată dar aşa sunt eu.

| dydy21 a răspuns:

Incearca sa ii gasesti intr-o zi in care sunt mai linistiti si explica-le ce inseamna banchetul, si ca nu este nimic care sa iti poata face rau sau influenta negativ. Spune-le ca vor fi si profesori si poate te vor ascula.

| Daysee explică (pentru Deliiiia):

Nu-i nimic, mi-am dat seama că ai înţeles altceva.laughing

| venusdoom a răspuns:

Incep asa: eu am fost la banchet la sfarsit de clasa a 8 a, pentru simplul motiv ca vroiam sa vad ziua si momentul in care ma voi elibera de sarlatanii numiti colegi. Cel mai tare era ca toate fetele se smiorcaiau de le curgea machiajul si eu eram ca o stana de piatralaughingdevil.
Ajungand la subiectul tau: la banchet era un tip care de la inceput a zis ca nu vine. Pana la urma a venit maica sa la scoala si a platit pentru ca el nu dadea banii chiar daca ii avea la el. Si a aparut pana la urma. Locul unde s-a tinut banchetul avea terasa si a stat acolo. Cateva ore si a plecat.
Poti face si tu la fel si nu le spui parintilor.
As putea sa te intreb care e motivul? Nu suntem parintii tai, poti sa ne spuibatting eyelashes

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns (pentru Deliiiia):

Fara suarare, acele negatii te-au indus in eroare.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns (pentru Deliiiia):

Nici eu nu vreau sa merg la banchet.Mai ales ca la mine in clasa sunt numai scroafe.Subliniez.Scroafe.Si-asa nu-s prea unit cu colegii mei actuali, inca n-am ajuns la conflicte, dar nu suntem uniti.Inainte de banchet voi incerca mai multe trucuri:
1. Voma falsa(ai incercat vreodata)?
-pui intr-un borcan de marime medie, proportional 30%, un fel de mancare, 30% ciocolata(de preferat stricata), restul apa.le amesteci bine in borcan si voila devil. Potiunea magica e aproape gata.Tii la loc sigur vreo 15 minute. Dupa ce pute rau, inainte sa pleci o aplici, "in vasul magic" (toaleta). Cand esti singura acasa.Sa ai timp sa speli borcanul.N-am vrea ca parintii tai sa aiba vreo suspiciune. Apoi te smiorcai asupra closetului ca ti-e rau.Depinde de actorie.Nu m-am uitat la nici un film cu Chuck Norris si m-am descurcat big grin.
2.Sane de 1 la un milion sa se intample.
3. Daca in acea zi paritnii tai au un program incarcat si ai o surioara/fratior profitawinking.Le zici ca nu-ti pasa de banchet si ca ai vrea sa petreci mai mult timp cu surioara ta devil.Sau fratele.
3.Nevoia acuta de a sta pe "scaun".Fa-i sa creada ca ai o diaree mai ceva ca in povesti.Ca nu poti sta o secunda afara pentru ca...stii si tu. Eventual daca te intreaba de ce ti-e rau, le spui ca ai pus cei 3 purcelusi pe gratar.Glumeam,vezi tu.
4.N-am mai gasit altceva, clasicul: 'Ou mami, ma doare maseaua! crying '
Cred ca iti dai seama ca 1 e cea mai buna varianta.Am scapat de un test cu ea. Daca imi spui si care-s motivele poate pot gasi alte solutii.Nu ma implicam atat daca nu erai in aceeasi situatie ca mine.

| Vix999 a răspuns:

Esti usor antisociala inseamna. Daca nu ai capacitatea sa te integrezi in absolut orice mediu o sa ai de suferit mai incolo.
Crede-ma ca nu o sa vrei sa ratezi momentul asta. Indiferent cat de antipatici ti-ar fi unii. Nu conteaza ca ati fost sau nu solidari, este un eveniment ce marcheaza incheierea unui capitol important din viata ta.
Sfatul meu sincer e sa mergi.
Daca totusi nu vrei, spune-le clar alor tai ca nu vrei si cu asta basta. Nu or sa te oblige daca or sa vada ca tu chiar nu vrei si nu e doar un moft de'al tau.

| Daysee explică (pentru wtxwhdxifdjebdd):

Genial rolling on the floor!

| Resurrection a răspuns:

Dale un motiv adevarat pentru care tu nu vrei sa mergi la banchet si sigur iti vor respecta decizia.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns (pentru Daysee):

Funda? big grin