Poate totusi nu vrea sa o ia de nevasta. cand ajungi la iubita cu un inel si culmea face 18 ani deja te-ai legat la cap fara sa te doara daca vrei bijuterie ia un lant sau o bratara de argint sau ai putea sa faci ceva mai simbolic sa cauti o bucata de scoarta de copac (incearca sa gasesti curbata cand spargi tu sau vecinu lemne pentru la iarna)cand sparge un trunchi in 2 incearca sa iei scoarta de la o jumatate iar in interior poti lipi o poza cu voi 2 ar fi o rama de efect si cu siguranta ar tine minte
Nu trebuie sa iei ceva exagerat de scump sau mai stiu eu ce, important este sa o surprinzi intr-un mod cat mai placut. Ai putea opta pentru un inel de argint de exemplu.
Nu prea ma pricep la cadouri.De majoratul meu iubitul meu mi-a luat un inel de aur.
Un inel,o brățară, un parfum, un lanț.Dar cel mai bine cumpără-i o brățară de argint sau de aur.
Succes!
Un colier de aur sau argint cu un simbol: fluturas, inimioara, etc. ceva finut si mai de fetite
O carte, un parfum, un colier, o jucarie de plus, un disc cu muzica romantica, un tricou imprimat cu o poza cu voi 2, o cana cu imagina voastra imprimata, sau o perna cu imaginea voastra, sau cu ceva dragut
Pff.cam multe inele coliere si bratari, asta imi trecea si mie prin cap, dar eu nu vreau asta, vreau sa fie altceva...ma intelegeti?
SOLDADO întreabă: