Stiu prin ce treci si eu am avut cosmaruri cu bunicii dar am incepuut sa merg la biserica si nu mai am.Ma duc cam de o luna si am 2 bratari de la biserica cu care dorm seara la mana...E foarte bine sa mergi mai ales ca suntem in postul craciunului.N ai nevoie de nici o consiliere psihologica. Asa ti se intampla dupa moartea unei persoane dragi pe care ai iubito mult si ai tint la ea e normal sa ai cosmaruri. Mergi la biserica si n vei mai avea stai si asculta slujba pana la capat si roaga-te pentru tine pentru familia ta si pentru bunica ta... O sa iti fie mai bine iti garantez.
Baftaa in continuare
funditaaa?
Ce ar fi sa iti faci un cont, ori sa imi lias idd-ul tau? te voi lamuri eu daca totul e adevarat, ok?
Buna.E normal sa ai vise din astea pentru ca te gandesti foarte mult la bunca ta.Chiar imi pare rau ca ti-a murit stiu cum e si mie mi-a murit o bunica. Poate ai visezi aceste vise deoarece te gandesti si cum ar fi daca s-ar putea reintoarce.
Buna eu cred ca si bunica ta se gandeste la tine si ii e dor de tine la fel de mult, nu ai nevoiede consiliere psihologica pentru cq e foarte normal sa o visezi pentru ca tu vrei sa o visezi dar incearca sa iti aduci aminte de momentele frumoase petrecute cu ea si ai sa vezi ca nu o vei mai visa asa