anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut si buna tuturor...Au trecut 2 luni de cand bunicamea mea care m-a crescut si a stat toata viata cu mine a murit si am visat-o de multe ori de atunci, insa doua vise au fost terifiante..Am avut unul acum o luna, cand ea a vrut sa ma ia cu ea si aseara am visat-o din nou asa..Eu am intrat in camera ei si am vazut-o acolo,am mers repede si am imbratisat-o, am pupat-o, i-am zis ca mi-e dor de ea si dupa aia am rugat-o sa nu mai plece ca doar ce a venit si nu vreau pentru nimic in lume sa plece iar..Si ea a raspuns ca daca nu vrei sa plec te iau cu mine,eu i-am zis da si atunci s-a indreptat inspre mine sa ma ia, dar eu i-am zis ca nu, nu mai vreau..Si nu mai puteam sa respir si atunci m-am trezit tipand...Ce pot sa fac, ce poate sa insemne? Orice fel de raspuns imi va fi de mare ajutor.Multumesc in avans

Răspuns Câştigător
| SimonaQs a răspuns:

Stiu prin ce treci si eu am avut cosmaruri cu bunicii dar am incepuut sa merg la biserica si nu mai am.Ma duc cam de o luna si am 2 bratari de la biserica cu care dorm seara la mana...E foarte bine sa mergi mai ales ca suntem in postul craciunului.N ai nevoie de nici o consiliere psihologica. Asa ti se intampla dupa moartea unei persoane dragi pe care ai iubito mult si ai tint la ea e normal sa ai cosmaruri. Mergi la biserica si n vei mai avea stai si asculta slujba pana la capat si roaga-te pentru tine pentru familia ta si pentru bunica ta... O sa iti fie mai bine iti garantez.
Baftaa in continuare

funditaaa?

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai nevoie de o consiliere pihologică.
Condoleanțe.
Pa, pa.

| Liviu a răspuns:

Ce ar fi sa iti faci un cont, ori sa imi lias idd-ul tau? te voi lamuri eu daca totul e adevarat, ok?

| Pufoshenia a răspuns:

Buna.E normal sa ai vise din astea pentru ca te gandesti foarte mult la bunca ta.Chiar imi pare rau ca ti-a murit stiu cum e si mie mi-a murit o bunicasad. Poate ai visezi aceste vise deoarece te gandesti si cum ar fi daca s-ar putea reintoarce.

| thathgirl a răspuns:

Buna eu cred ca si bunica ta se gandeste la tine si ii e dor de tine la fel de mult, nu ai nevoiede consiliere psihologica pentru cq e foarte normal sa o visezi pentru ca tu vrei sa o visezi dar incearca sa iti aduci aminte de momentele frumoase petrecute cu ea si ai sa vezi ca nu o vei mai visa asa happy