Mai ai puțin și scapi. Nu îl poți schimba acum, oricât ai încerca să îi explici și sa vorbești cu el. Încearcă sa te apropii mai mult de restul familiei și ignora. Ai 17 ani, rău nu ți mai poate face fizic.
Pentru ca știe ca ești probabil cât el de mare acum și poți oricând să te întorci împotriva lui ca să te aperi, chiar dacă probabil nu ai face asta
Pe mama a batut-o de multe ori, mi-a spus că cu el nu mai poate sta.Acum nu a mai batut-o pentru ca sunt eu aici, până acum nu am stat toti împreună, am stat cu bunicii.a mai injurat-o dar de batut nu a mai batut-o.Nici nu permit asta daca se va intampla.
Fara suparare dar e un cretin. Sunt destui de genul. Nu il poti schimba deci nu iti bate capul cu asa ceva. Doar ai grija. Cand va certati, daca pune pana pe ceva sa nu se lase cu sange.
Imi place răspunsul,nu ma supăr, și eu eram de părere că e un cretin, însă asta e viata, nu il pot schimba, mersi pentru raspuns
Sfat prietenesc. Vezi ce faci in viitor sa nu ajungi ca el. Noi trebuie sa fim mai buni ca parintii nostri ( mai ales ca cei jegosi ) si sa invatam din greselile lor. Nu sa devenim oglinda lor.
Aici ai dreptate, trebuie sa vedem greselile celor din jur si sa nu le repetăm niciodată, trebuie sa fim mai buni.