| malishka93 a întrebat:

Salut.sunt confuza, chiar nu stiu ce sa cred! Astazi mi-a scris o fata.cica prietenul meu s-a culcat cu ea. mi-a scris ca e un bun amant! Ma intilnesc cu el de 1 an jumate! credeti ca ea minte? El spune ca nu si ca o sa-mi dovedeasca! la moment sunt in Portugalia el Romania deci ne desparte o distanta mare dar nu-i da dreptu sa faca asa ceva! ati avut asa cazuri cind o spus minciuni numa ca sa va desparta? ce sa fac? va rog spuneti-mi

Răspuns Câştigător
| jadir a răspuns:

Eu merg pe premiza nu cred pana nu vad, daca fata a spus adevaru pana la urma se va adeveri.Insa cat de panarama trebuie sa fi incat sa spui cu mandrie ma mi-am traso cu iubi tau? N-are rost sa te stresezi pe tema asta timpu va scoate adevaru la iveala.

6 răspunsuri:
| LoStEyEs a răspuns:

Fii fata desteaptawinking. fa-ti un id si intra sa vorbesti cu el. date drept fata de la telefon si intreaba-l cum a fost noaptea, daca i-a placut, etc. si asa o sa-l demaschezi ( daca chiar te-a inselat ) happy
BAFTA!

| d1onn5o a răspuns:

Asteapta pana vezi cu ochii tai, nu manca orice zboara.

| dorinaugustin a răspuns:

Un singur lucru ai de facut : daca tii la prietenul tau si el la tine...trebuie sa aveti incredere unul in altul orice ar fi; punct!

| ares8 a răspuns:

Salve.
Pot spune ca in majoritatea cazurilor asemenea "scrisori" sunt minciunoase. Cauza e logica :gelozia si invidia.
De facut nu ai ce sa faci deocamdata. Numai Dumnezeu stie adevarul, totusi din cele ce ti-am spus eu ai putea sa te linistesti cat de cat.
Cand ajungi acasa sa il pui sa jure.

| IMC13 a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa ai incredere in prietenul tau, iar domnisoara ce ti-a spus ca a avut relatii cred ca minte! Dar voi ar trebui sa lucrati asupra relatiilor voastre, poate el a obosit pur si simplu clarificati problemele ce tin de relatie, nu " de domnisoare straine".

| Scumpilici90 a răspuns:

In cazul asta eu zic sa fi cu ochii in 4.Sa vezi cum se comporta el cu tine, din moment ce e distanta asta.Sa vezi tipa aia ce iti mai spune.De mai ai prieteni de incredere in Romania, incearca si intereseaza-te de la ei, dar oricum fi atenta in toate privintele.