Nu poti, fiindca esti minora si esti sub tutela parinteasca pana la majorat cand implinesti 18 ani!
Pana te casatoresti, cu acordul parintilor evident, nu poti fii propriul tau stapan si nu poti decide nimic fara parintii ta.
Spune urgent parintilor ca esti gravida!
Sunt niste contradictii in ce scrii tu aici.
E singurul care te iubeste pentru defectele tale dar ii e teama de ce zice lumea? Pai daca te iubeste asa mult nu ii mai pasa de altceva, si daca te iubea cu adevarat iti lasa copilaria sa fie copilarie... in fine.
E clar ca autoritatile iti vor contacta parintii la nastere si e clar ca vor fi anchete. Fiind minora nu poti sa ai tu controlul.
Copilul nu este o minune de la Dumnezeu, Ci rezultatul unui act sexual reușit.
Dacă te crezi în stare să-l crești!? Baftă va doresc.
''gravidă la 16 ani, iubitul meu are 19'' Ce dragut. Sunteti cumva si casatoriti, popandailor?
La ce munca mergi tu la doar 16 ani? Este ilegal sa lucrezi full time din moment ce nu ai 18. Iar sarcina nu e ceva ce poti ascunde, mai ales cand se observa cum tot creste burta. Vorbeste direct cu parintii tai. Daca te ascunzi si ii minti nu iti va fi mai bine cand afla, ci dimpotriva.
Când am zis că mă iubește pentru defectele mele am zis că mă iubeste așa cum sunt, cu o familie nebună cu probleme la cap, violenta etc, dim contra nu ii este deloc "teama de lume" și e în stare să se lupte la cuțite pentru mine.
Uite uimitor muncesc Full Time probabil mai mult ca tine, peste 100 de ore plus 3 ore dus întors navetă pe un salariu de doar 2500 de lei, și probabil eu și băiatul ce ma susține și nu ma abuza și îmi distruge visele că părinți mei, muncim mai mult ca voi cei ce dați cu păreri negative și locuiți cu mami și tați, trăiți din banii lor, împrumuturi de-la bancă sau moșteniri, eu crăciun nu știu ce e și nici zi de naștere, URĂSC LUMEA ASTA DIN ZIUA DE AZI, NU MAI E CE A FOST PE VREMURI SUNTEȚI TOȚI CONDUȘI DE UN SISTEM
Deci ești împotrivă cuvântului lui Dumnezeu? Ești cumva ateu? Dacă da, ești împotrivă cuvântul marilor maneliști sau "șmecheri" ce zic că copii îs bogăția, minunea și valoarea adevărată? Și da, mulțumesc chiar mă cred în stare să îl cresc, la ce educație proastă am primit de-la părinți mei divorțați și abuzivi am ajuns să îmi doresc un copil doar să îl cresc cum ei nu au putut niciodată să mă crească pe mine
Nu îmi place răspunsul tău, tot ce ai zis știu deja, eu întreb ce se poate întâmpla și explic cât de frumos se comporta parternul meu, mai ca un tată, nu ca tatal meu sa ma abuzeaza sexual și sa mă taie pe sani doar sa nu imi mai creasca sa nu fiu iubita de băieți din câte văd probabil ai făcut ani de școală degeaba
Fetița... Faptul că te a lăsat însărcinată la 16 ani, nu faci școala și lucrezi că un sclav in loc sa îți vezi de copilărie...e absolut clar că ești abuzata. La 16 ani trebuia sa îți vezi de școală și de copilărie. Tu nu vezi lucrurile astea. Dar te vor lovi că trenul mai târziu.
In situatia in care refuzi sa te duci acasa, Seviciul de protectie al copilului te poate puneintr-un Camin de Copii, unde evei sta inschsia si suparvegheata de un pedagog, pana la varsta de 18 ani, cand esti libera sa pleci unde vrei in lume.
Partenerul tau nu are nici un drept asupra ta, ca esti inca minora si nu cred ca are casa, bani si de toate la numai 19 anisori, ca sa te intretina si sa te ia sub tutela lui.
Ca parinte, eu as chema Protectia Sociala sa te duca in Orfelinat (casa de copii), daca refuzi sa mergi acasa dar nu as accepta ca un mucea de 19 ani sa-si bata joc de tine.
Si ce sa fac ma la 16 ani? Sa ma întorc la tata să mă bată și îmi dea sângele peste tot? Să nu mănânc nimic? Doar carne pentru câine și rămășițe dela el? Măcar băiatul ăsta îmi oferă o masă caldă, mă face să mă simt bine cu nimeni nu face, până și aici toți judecați și vă comportați împotriva, mai am doar 1 an până fac 18 ani, mare **** se schimbă, tot cu el voi fi și tot aceeași poveste, îmi veți spune ca sunt prea tânără și îmi bat joc de corpul meu, trebuie să vă luați de părinți, educația lor lipsită si comportamentul lor violent și scârbos față de mine mă face să mă comport așa, dacă eram iubită de ei și îmi oferea măcar puțin ceva din mașinile și viața lor de lux era altceva, de unde să știe cei depe TPU ce obligată eram să mânanc mâncare pentru câini la conservă, sau era ciorbă stricată mirosea în ultimul hal și îmi punea mie sau oase cu un pic carne pe ele
Esti troll cumva? Faptul ca esti minora si te sclavageste patronul nu e absolut deloc motiv de lauda.E exemplu de prostie.Aici nu suntem in Japonia unde oamenii se lauda si sunt apreciati ca muncesc pana la epuizare/sinucidere.
La varsta asta trebuie sa fii la scoala si atat.Nu la munca, nu acasa, casnica, ci la liceu! Suna ca si cum e ceva mai bine cu iubitul tau cu penis mare, detaliu cat se poate de inutil in conversatie, dar fie cum zici tu, spre deosebire de traitul cu parintii, totusi asta nu inseamna ca e cel mai bine, ci inseamna ca doar ai ales un rau mai mic.Foloseste-ti capul si gandeste-te pe termen lung ce faci daca te paraseste iubitul. Unde te angajezi? La alt patron unde muncesti +12 ore pe zi? Lovely.
Chiar si in situatia curenta, cine s-ar ocupa de copil in acest scenariu? Angajezi pe cineva sa stea toata ziua cu el si acesta ajunge sa creasca cu parintii absenti deoarece sunt mereu la lucru aici sau in alta tara? Daca toata drama ta e reala, ceea ce ma indoiesc, inseamna ca iti vei pasa toate traumele copilului tau in caz ca nu mergi la psiholog sa iti rezolvi problemele.Cauta despre trauma generationala si citeste.
Care sistem?
Sarcina la 16 ani si increderea oarba intr-un barbat care a facut asta sa se intample nu e solutia salvatoare pentru a scapa de abuzul parintilor. Asta incercam sa iti transmitem... dar pare ca nu vrei sa intelegi. Altfel nu ingeleg de ce ne-ai mai scris.