anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, tata mi-a gasit de lucru la el in oras, pentru ca parintii sunt divortati si el sta la 400 km de mine, am 17 ani, si nu vreau sa ma duc sa muncesc sad toti prieteni mei sunt aici si ne distram in fiecare zi, azi m-am gandit numai la asta, mama vrea sa plece peste 2 luni in strainatate, tata a zis ca mi-a gasit pe vara. dar as vrea sa mai stau pentru ca o sa vin si poate mama o sa fie plecata. si as vrea sa mai stau cu ea. nu stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| IuliixTr a răspuns:

Explica-i toata lucrurile astea. Daca nu te va intelege incearca sa o faci iarasi. Ajuta-l sa intealaga ca doresti sa o ai pe mama si pe prietenii tai aproape. Sigur va intelegehappy

13 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Eu am muncit de la 12 ani și mi-a prins foarte bine.
Du-te la muncă!

| CristinaElena96 a răspuns:

Hei,capul sus.Majoritatea fetelor adora baietii care muncesc.In plus cu banii iti poti cumpara ceva ce iti doresti.Acum,depinde daca muncesti in constructii, etc. zic ca nu e bine sa te fermi de la varsta asta, daca e un post de lucru ok atunci de ce nu? Vei aprecia mai mult valoarea banului, iar cat despre mama ta incearca sa iei legatura, daca nu te va intelege ea. Sa ai o vacanta placut!

| カルメン a răspuns:

Nu te poate obliga tatal tau sa te duci acolo.cred ca esti destul de mare sa iei decizii a ceea ce vrei sa faci. esti singura in masura care hotaraste pentru tine. daca mama ta va pleca gandeste-te ca timp de doua luni nu o mai vei vedea, dupa ce pleaca poti sa te duci sa stai cu tatal tau pana se intoarce. o sa iti faci prieteni nu cred ca asta va fi o problemawinking

| RaReSh17 a răspuns (pentru カルメン):

Nu pot sa stau cu el ca trebuie sa merg la scoala aici

| Adrianetc a răspuns (pentru RaReSh17):

Aa, atunci nu te duce, iti afecteaza scoala.

| anabelisa a răspuns:

Buna! Eu nu vad nimic rau in acest lucru, pentru ca din start ai multe avantaje.
In primul rand, gandeste-te ca o sa ai proprii tai bani, ceea ce este un avantaj pentru tine.
Daca o sa ai de pe acum un job, chiar daca pe termen scurt, vei dobandi mai multa experienta si care iti va fi de folos in viitor.Eu te sfatuiesc sa privesti si partea buna a lucrurilor, plecarea mamei pare doar un pretext pentru a nu merge sa lucrezi, din punctul meu de vedere.

| RaReSh17 a răspuns (pentru anabelisa):

Pretext? pai poti sa iti iei punctul de vedere si sa ti-l spui in alta parte, nu am nevoie de sfaturi de la niste oameni asa de incuiati ca tine.

| anabelisa a răspuns:

Imi pare rau de felul in care ai interpretat, dar atata timp cat nu ti-am adresat vreo jignire, nu ai dreptul s-o faci.E clar?
In al doilea rand, dai dovada de lipsa de educatie.

| codrin2012 a răspuns (pentru anabelisa):

Pretextul e mama adevarul prietenii si lenea.Dar fiecare face cum vrea..nu are rost sa-ti bati capul cu astfel de persoane.

| Seby90 a răspuns:

Oare ce este in capul parintilor tai? Unul pleaca la 500km distanta, iar celalalt vrea sa plece in strainatate...

| Adrianetc a răspuns:

Bun nu vrei, dar gandeste-te ca esti destul de norocos ca ai prins cv de munca chair daca nu-ti pasa, in plus cu banii castigati poti sa-ti faci un moft acolo. o firma ceva, iti zic eu ca o sa-ti priasca.nu cred ca ai tot ce-ti doresti mai ales ca ai parintii divortati

| RaReSh17 a răspuns (pentru Adrianetc):

Ce firma in 2 luni de vacanta?

| hanzelik a răspuns:

Pai zi ca nu vrei sa lucri si gata, nu te poate obliga