Explica-i toata lucrurile astea. Daca nu te va intelege incearca sa o faci iarasi. Ajuta-l sa intealaga ca doresti sa o ai pe mama si pe prietenii tai aproape. Sigur va intelege
Bun nu vrei, dar gandeste-te ca esti destul de norocos ca ai prins cv de munca chair daca nu-ti pasa, in plus cu banii castigati poti sa-ti faci un moft acolo. o firma ceva, iti zic eu ca o sa-ti priasca.nu cred ca ai tot ce-ti doresti mai ales ca ai parintii divortati
Nu te poate obliga tatal tau sa te duci acolo.cred ca esti destul de mare sa iei decizii a ceea ce vrei sa faci. esti singura in masura care hotaraste pentru tine. daca mama ta va pleca gandeste-te ca timp de doua luni nu o mai vei vedea, dupa ce pleaca poti sa te duci sa stai cu tatal tau pana se intoarce. o sa iti faci prieteni nu cred ca asta va fi o problema
Oare ce este in capul parintilor tai? Unul pleaca la 500km distanta, iar celalalt vrea sa plece in strainatate...
Hei,capul sus.Majoritatea fetelor adora baietii care muncesc.In plus cu banii iti poti cumpara ceva ce iti doresti.Acum,depinde daca muncesti in constructii, etc. zic ca nu e bine sa te fermi de la varsta asta, daca e un post de lucru ok atunci de ce nu? Vei aprecia mai mult valoarea banului, iar cat despre mama ta incearca sa iei legatura, daca nu te va intelege ea. Sa ai o vacanta placut!
Buna! Eu nu vad nimic rau in acest lucru, pentru ca din start ai multe avantaje.
In primul rand, gandeste-te ca o sa ai proprii tai bani, ceea ce este un avantaj pentru tine.
Daca o sa ai de pe acum un job, chiar daca pe termen scurt, vei dobandi mai multa experienta si care iti va fi de folos in viitor.Eu te sfatuiesc sa privesti si partea buna a lucrurilor, plecarea mamei pare doar un pretext pentru a nu merge sa lucrezi, din punctul meu de vedere.
Imi pare rau de felul in care ai interpretat, dar atata timp cat nu ti-am adresat vreo jignire, nu ai dreptul s-o faci.E clar?
In al doilea rand, dai dovada de lipsa de educatie.
Pretextul e mama adevarul prietenii si lenea.Dar fiecare face cum vrea..nu are rost sa-ti bati capul cu astfel de persoane.