anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

acum ceva timp am gasit pe Printerest o imagine care arata stagile unei noi relatii ceva gen 3-5 saptamani o intalnire pe saptamana 2 luni inceputul relatiei etc, din pacate nu l-am salvat si daca aveti ceva de genul sau stiti imaginea va rog sa imi spuneti, nu prea reusesc sa tin relatile si majoritatea fetelor din jurul meu ma considera "Prieten" sau chiar " mai apropiat ca un frate " si a inceput sa ma frustreze asta si caut informatii de orice fel sa ma ajute.

4 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Nu rezolvați nimic cu sfaturi de pe internet. Mergeți la un psiholog și discutați aceste probleme! Ce se scrie pe internet, sunt rezultatul unor sondaje din străinătate, o medie a răspunsurilor! Fiecare dată e diferită, are personalitatea ei!
Problema e la dumneavoastră. De aceea, vă trimit la un psiholog! Pentru, a vă ajuta să depășiți, precum sportivii, punctul slab, care îi face să abandoneze.

| SkyPilot a răspuns:

Stadiile acelea nu te ajuta. Nu scoti poza sa i-o arati fetei si sa ii spui "uite, suntem in stadiul 2". Problema ta e ca nu le faci sa te vada ca pe un barbat. Esti prea "bombonel", prea de treaba, nu faci lucruri barbatesti.
Cauta pe net articole despre friendzone, ce trebuie sa faci ca sa nu fii bagat in ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SkyPilot):

Nu sunt "bombonel", practic box de cand am intrat la facultate, invat destul de bine, dar tot am aceste probleme, oricum de cate ori aud replica " nu vreau sa stric ce avem acum " inchei relatia cu acea persoana din toate punctele de vedere.
Aveam nevoie de acea imagine sa vad ce pot imbunatatii sa incerc unele altceva.

| SkyPilot a răspuns (pentru anonim_4396):

Am vrut sa spun ca esti "bombonel" cu ele, ca te porti prea frumos. Ai aici un link de citit pe tema asta:
https://www.mensxp.com/......zoned.html