Improviza ceva..mai ales ca e cea mai buna prietena. Ceva incarcat cu afectiune e mai bun decat ceva incarcat cu timp pierdut si cheltuieli excesive
oki.cred ca ar trebui sa-ti dezvalui si acel ceva incarcat cu afectiune..bine ca nu am limita de litere utilizate se gasesc in librarii carticele cu maxime(quotes) despre prietenie. ii poti confectiona chiar tu ceva de genu felicitare, album cu poze traznite facute impreuna. asta ca idei... nu stiu ce nevoi are ea exact, dar tu sunt sigura ca sti si daca poti acoperi macar una din ele ar fi super si normal. Sau invit-o la un film la tine acasa cu popcorn si mancare .
Ai putea sa-i faci chiar tu cadoul manual. Ai putea sa-i faci o felicitare, un desen sau mai stiu eu ce. Sau ai putea sa-i iei o bratara, sa-i iei un animalut din plus (te poti orienta spre animalul ei preferat). Sper ca te-am ajutat :*
La multi ani pentru prietena ta!
Prin prietena vreau sa zic iubita. si as putea sa-i iau un animalut de plus sau asa ceva nu?
Uite mie mi se par foarte tari caciulile astea cu bluetooth http://www.gadgetworld.ro/gadgeturi-de-sezon-cadouri/... arata bine si poti sa asculti si muzica fara casti;)
Lovepets întreabă:
anonim_4396 întreabă: