| KlanDestinN a întrebat:

Am 12 ani si mama mea este plecata in Italia in roma. la scoala la mine vad ca toti colegii si toti din scoala au majoritatea telefoane samsumg de vreo 2 milioane 1 milion jumate cam asa dela care umbli cu degetul. si vreau si eu un telefon dinasta. eu am o panarama de telefon un Nokia panarama de vreo 2 ani... Cum fac sa o conving pe mama sa-mi ia si mie un telefon dela?

Răspuns Câştigător
| AndraRox a răspuns:

Mi se pare un prost argument. Cum ii poti spune unui copil de 12 ani ca nu are nevoie de un telefon, pe deasupra, considerand ca la 18 ani ar avea varsta potrivita. Sunt de acord, nu putem stii in ce conditii munceste mama ei pentru a-i asigura strictul necesar dar este un copil. Isi doreste un telefon la 100 de lei. Toti ceilalti colegi ai ei au si mi se pare normal sa tanjeasca dupa ce ea nu are. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca, majoritatea copiilor din zilele noastre au telefoane de la gradinita. Ai apelat la un argument slab in fata unui copil.

25 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mă-ta nu muncește pe brânci să-ți dea ție telefoane.

| LittleCelebrity a răspuns:

Nu conteaza ce telefon ai! Unii isi i.au telefoane scumpe doar pentru a se da in spectacol! Daca chiar iti doresti un telefon cu touch screen roag-o pe mama ta! Aratai ca esti capabila de un telefon! Pupixx :*

| mgtow a răspuns:

Spune-i ca nu o doare mana sa iti ia un smartphone (baga o fenta ca nu se mai incarca bateria bine si se duce repede sau nu mai merge difuzorul bine cand vorbesti).

| Anaaa9411 a răspuns (pentru anonim_4396):

O/il sperii... laughing))

| suffarstar a răspuns:

Gandeste-te,daca vei avea un telefon mai scump, vei fi mai fericit? Vorbeste cu mama ta si vezi ce parere are si ea.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
fericireata ta consta in acel telefon care umbli cu "degetul"? ai prefera sa faci foamea/sa umbli dezbracata/carpita doar sa ai un telefon scump asa cum au ai tai colegi? dar oare te intrebi in ce conditii munceste/trudeste mama ta ca tu sa ai viitorul zilei de maine asigurat? si crezi c a la 12 ani se merita un telefon performant? draga mea, sa fii multumita c a ai sanatate/ca mama ta munceste la straini pentru tine iar tu vrei sa ii cheltuiesti agoniseala pe o luna sa ai tu telefon "smecher" la 18 ani ce mai doreste fata?
O zi bunahappy

| PedoBarbie a răspuns:

Pune mâna pe cartea de română.
Dacă vrei telefon tactil o poţi ruga frumos pe mama ta. Poate o să îţi dea.

| KodrutZ a răspuns:

Cu ce te face mai bun/a telefonul? Uite, eu am 33 de ani, nu munceste mama in Italia dar probabil ca eu sau nevasta-mea cistigam cam cit cistiga maica-ta in Italia si ne-am permite telefoane "care umbli cu degetul" de vreo 10-15 milioane fara probleme. Atit eu cit si nevasta avem telefoane de ~1 milion, cu butoane. "Panarame".

| darrio2007 a răspuns:

Cum o convingi? Sa scrii cu litera mare Roma.Sa incepi cu litera mare o propozitie. Poate s-ar convinge si ea ca nu te-a lasat degeaba in Romania sa inveti.Maica-ta munceste pentru casa nu ca sa iti ia tie telefon smecher.

| darrio2007 a răspuns (pentru caramela):

La 18 ani? Poate un Fat-Frumos.Italian.

caramela
| caramela a răspuns (pentru darrio2007):

laughing))))))) acesti minori, nu stiu sa aprecieze efortul parintilor si considera ca li se cuvine totul cat ai zice peste..trist..foarte trist. unde este acea dragoste si respect pentru parinti? ori mergem pe acel principiu. daca ma iubesti imi ei cutare daca nu..pa respect/iubire.
trist foarte trist! am crescut 2 ingerasi, dar nu mi-au impus nimic si nici pretentii nu au avut, am stiut sa le ofer ceea ce isi doreau dar in limita posibilitatilor.
cat despre fat frumos italian. poate veni si mai devremehee hee
O zi frumoasa sa aihappy

Asa este.Eu am 3. Unul al meu si 2 fete ale sotiei cu care sunt acum.Marisori cu totii.Nu fac diferenta intre ei.Toti sunt ai nostri.Dar nu au cerut niciodata imposibilul. Daca se poate bine. Daca nu, nu.

| mona a răspuns:

Poti sa-i spui mamei tale ca iti doresti un telefon nou [ de ex.de ziua ta ], poate asa ti se indeplineste dorinta

caramela
| caramela a răspuns (pentru darrio2007):

Sa iti traiasca si sa va bucurati mult timp de ingerasii vostriihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa intelegi ca scopul plecarii mamei tale acolo e cu totul altul...acela de a-ti face tie un viitor-telefonul e doar de moment cand ceilalti vor avea alt gen de telefoane iar iti vei dori unul nou...
Totusi poti sa-i spui mamei tale, sa-i explici ce simpti atunci cand ii vezi pe ceilalti cu telefoane mai performante... poate va intelege...

| Fatamuntilor a răspuns:

Trebuie sa dovesti ca meriti! Sa inveti bine, sa fi ascultatoare!
Apoi la scola vii sa-ti etalezi telefoanele smechere? In unele scoli nici nu permite accesul cu telefoane!
Multi copii si-ar dori macar jumatate din cea cea ai tu! Un acoperis deasupra capului, posibilitatea de a merge la scoala. parinti care sa muncesca pentru tine.
Eu zic sa termini scoala, sa-ti faci o cariera, sa muncesti sa ai propiii tai banuti!
Si vei vedea ca telefonul nu mai este o prioritate!

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

N-ai nevoie de telefon d-ala, pana la urma si la asta poti spune ''alo'' si asta e tot ce conteaza. Restu sunt mofturi inutile si ai sa inveti ca sunt mari consumatoare de bani. Azi vrei telefon, maine vrei blugi de nu stiu care, poimaine vrei o geaca smechera ca asa au toti s.a.m.d Tre sa inveti sa te detasezi de turma daca vrei sa faci ceva in viata. Majoritatea alora de ii vezi cu telefoane scumpe nu vor face nimic in viata fiindca sunt invatati sa cheltuie (nu sa produca). Iar daca cheltui tot ce produci sau chiar mai mult atunci vei sta mereu cu mana intinsa.

Multumesc.Asemenea si tie.

caramela
| caramela a răspuns (pentru AndraRox):

Pai fata are un telefon, numai ca ea vrea ceva performant, ori la aceasta varsta oare trebuie si ii este necesar un astfel de telefon? apoi va dori tableta si tot asa, iar daca tu consideri ca un copil de 12 ani chiar merita sa aiba toate tehnologiile performante, e parerea strict a ta si o respect
O zi bunahappy

| William a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba fix de aia munceste, nu ca tina banii la banca.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Ai întrebat-o dacă este dispusă să ţi-l cumpere? Dacă a spus nu, ai întrebat-o de ce?

Cu siguranţă că ea poate avea motive care, dacă le-ai cunoaşte şi tu, ţi-ar fi mai uşor s-o înţelegi.

Cele bune!

| florin96ak47 a răspuns:

Incearca o carte de romana.
Poate vorbiti pe internet si apoi degeaba ii scrii ca vrei telefon, ca nu intelege nimic ma.

| PitBul2C a răspuns:

Invata sa iei note bune termina daca poti premiant locu 3, 2, 1 si o sa iti i-a sigur asa mi-a luat mie tableta, PC, telefon HTC am terminat locu 2 3 ani la rand si anul asta sper locul 1 bafta

| AndrusKanu a răspuns:

Dar daca nu umbli cu degetul, ti-e greu? laughing

| IuseinLavinia a răspuns:

Eu zic sa nu te grabesti, stiu ca vrei si tu un smartphone dar sa stii ca o sa te plictisesti repede si o sa revii la vechiul Nokia cu lanterna!hee hee Pentru ca stai mereu cu incarcatorul in priza, totusii vorbeste cu mama ta si daca are putere financiara eu zic ca ar trebui sa iti ia, pentru ca in ziua de azi mai toata lumea foloseste asa ceva! happy