| AlynDLT a întrebat:

.. Am cautat cam peste tot dar tot nu m-am lamurit...
Imi place de o fata cu 3 ani mai mare decat mine... Nu stiu cum sa o fac sa ma placa cat de cat inainte sa ii spun. Imi e ca o sa rada de mine ca sunt prea mic dar, nu cred ca e genul ala de fata.
Este mereu vesela si foarte zambareata, este mai scunda decat mine. De fiecare data cand vreau sa vb cu ea raspunde. o ajut la niste chestii, ii spun ce si cum se mai intampla cu o tabara in care trebuie sa mergem cativa de la scoala. ce credeti ca trebuie sa fac? Dau Funda! MULTUMESC!

7 răspunsuri:
| InVisible99 a răspuns:

Pai daca mergi in tabara cu ea te bagi, acolo aveti activitati impreuna, mai mult timp unul pe langa altul laughing))
sau o poti invita la o plimbare, acolo discutati si iti incerci mana, oricum se observa daca unuia ii place de tine sau nu.bafta,dar baga-te nu astepta pana ti-o ia alta tongue

| AlynDLT explică (pentru InVisible99):

Da mai dar suntem multi de la scoala si sta cu prietenele ei.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Pana la urma, indiferent cate raspunsuri vei primi, nu vom stii noi ceea ce se va intampla.Trebuie sa ii spui adevarul,altfel, te vei macina in interior si tot la asta vei ajunge, sa-i spui adevarul.
Nu cred ca sunt baieti care n-au fost refuzati niciodata de vreo fatalaughing.De fapt...mi-am amintit o intamplare amuzanta:
Eram la sala cu doi prieteni. Unul tocmai ce fusese refuzat de o fata, la care celalalt, il lua peste picior.Nu stiu ce i-a zis refuzatul ca a urmat replica:
"-Ba, cel putin pe mine nu m-a refuzat vreo fata!"
la care refuzatul:
"-Da, n-ai intrebat nicio fata!"laughing
Excluzand aceasta categorie.Nu vei stii ce se va intampla, pana nu incerci.Cel mai probabil iti va spune ca esti mic si se va eschiva, dar cel putin vei fi impacat cu tine insuti.

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Incearca sa stai mai mult timp cu ea in tabara. Dar iti zic din experienta ca fetele in foarte rare cazuri stau cu baieti mai mici, mai ales in perioada asta. happy

| vladuta234 a răspuns:

Hei eu sint o fata si imi place si mie de un baiat care insa nu ma cam place, si daca m-ar placea eu as dori de la el atenti si mi-ar placea daca nu ma va ajuta, insa nu ar trebui sa te duci cu fata de care iti place peste tot doar daca te invita ea sau daca o intrebi si ea accepta plese funda!

| InVisible99 a răspuns (pentru AlynDLT):

Nu va sta mereu, trebuie sa gasesti momentul.

| Mayar a răspuns:

3 ani ii prea mult. Vezi-ti de treaba, scoala, distractii, ca mai este vreme. E doar o pierdere de timp, nu va dura oricum. Nu te mai complica si fi de rasul curcilor. O sa o pui intr.o situatie penibila pe saraca fata. Da-i pace.