Buna, ma bucur ca va intelegeti bine, dar consider ca este necesar sa aveti o discutie sincera, despre ce doriti voi mai departe.
Faptul ca ea are o relatie, este inca un motiv pentru care este important sa vorbesti cu ea.
Decizia, o iei tu, dar ia in vedere lucrurile acestea.
Salut!
Ai de a face cu o panarama de fata care e atrasa de tine si ar face sex cu tine chiar daca are prieten.
Ce poti face tu?
Ma, ar fi bine sa faci sex cu ea ocazional dar fara sa iti faci o relatie serioasa cu ea.
Daca l-a inselat pe ala cu tine ar face la fel si cu tine daca ar fi intr-o relatie, cred ca e genul de fata care simte nevoie sa experimenteze mai mult si sa aiba o viata sexuala mai diversa.
Trageio nu fi fraier. Mai mult de atât nu trage speranțe. Ea trage de tine și tu întrebi ce sa faci?
Se pare ca te agăți de ceva care nu vei avea niciodata.
Zic sa lasi visele, tu singur ai zis ca se intelege bine cu iubitul ei.
Ok, dar nu înțeleg de ce se comporta asa cu mine. Voi vorbi cu ea și poate îmi va spune. Ms!
Simte nevoia sa comunice. Asta e tot. Probabil că este cam constrânsă de el.
Comunicarea e comunicare. Nu cred ca trebuie sa stea cu capul pe pieptul meu, sa ma atingă cu fiecare ocazie sa stea numai lângă mine oriunde, adică cred ca ar putea fi comunicare și fără gesturi din acestea.
Femeia nu o vei intelege cat vei trai. La modul general, ma refer. Sunt casatorit de 27 de ani, stiu ce spun.
Cum zicea si maestrul Freud, femeile nu trebuie intelese ci iubite asa cum sunt.
Daca are iubit deja, ar cam fi cazul sa renunti.
Daca joaca la doua capate asa cum pare, iti cam dai singur seama ce fel de fata e, sper!
Nu a inteles nimic baiatul ăsta. Vrea si o recomandare ce sa ii spuna.