Dar catelul tau ce are? crezi ca nu este la fel de jucaus, loial, frumos? acorda-i si lui o sansa sa va imprieteniti si ocupa-ti timpul si cu el.
Daca ai avea un prieten/o prietena si va intalni pe cineva mai mare si mai frumos...cum te-ai simti sa fi dat la o parte?
Suferinta asta va trece de la sine, gandeste-te ca unii au animale de companie pe care le tin ani de zile apoi mor, sufera si merg mai departe, din pacate nu pot trai cat noi.
Sfatul meu este sa-ti versi iubirea asupra propriului catel, fi fericit cu el fiindca el sigur este cel mai fericit ca este al tau.
Accepta ideea ca nu e al tau, dar puteti ramane prieteni, mergi in vizita, explica-i stapanului care e situatia si sa ti-l mai dea sa-l iei acasa si sa-l plimbi, fi sincer si spune-i ce simti si roaga-l frumos Succes!
Hei! Crede-ma ca inteleg cum te simti..cand aveam 5 ani am primit un catelus pe care l-am crescut.Acum2 ani a murit otravit .De cand nu il mai am ma simt la fel..rau,trista,goala pe dinauntru.Din pacate nu avem ce face, ma crezi sau nu 2 ani mai tarziu, aproape 3 ani mai tarziu inca plang noptile.e greu sa ne despartim de unele animale. poate o sa-ti treaca, sper sa nu ajungi in situatia mea.Ti-as spune sa incerci sa uiti de catel dar stiu ca nu poti, nu ai cum. Poate vei gasi un catel care sa-ti aline ''durerea'' sufleteasca...stiu ca e greu, dar asa e viata, uneori ne ia lucrurile/persoanele si sufletere cele mai importante pentru noi, bafta, stay strong!
Peace and Love
Cumpără un Husky, și spune-le altor tau că l-ai găsit pe drum. Sau mergi la un adăpost, adopta unul, și spune-le lor tăi scuza cu "l-am găsit pe drum".
Dar sincer, mie îmi e mila de cățelul tău. El t iubește de 100 de ori mai mult că acel cățel, dar tu nu îl bagi in seama
Cainele ala e fericit ca si-a regasit stapanul, sincer sa fiu nu ai avea de ce sa suferi, apreciaza-l mai mult pe al tau.
Mulțumesc la toți, o sa încerc sa ma distrez mai mult cu cățelul meu si sper sa ma simt mai bine.