Ce-l mai bine vorbesti face-to-face! lasa facebooku, fa-ti o viata Reala! si nu trebuie sa ii spui din prima ca o placi, totul incepe de la un : te conduc spre casa la sfarsitul orelor, sau : nu am cu cine sa imi beau cafeaua in dimineata asta..., ideea e sa lasi viata virtuala... sper ca ti-am dat o idee.
Stai linistit ca nu umblu eu asa mult pe facebook numa ca de-acolo am cunoscut-o si mi-a placut, am invitat-o in oras weekendul asta, a zis ca daca nu merge la sat, i-ar placea sa vina. de asta v-am cerut niste sfaturi cam despre ce ar trebui sa vorbesc cu ea, plus ca ne stim cel mult de 2 saptamani, eu as vrea sa fie langa mine ( Sa fim impreuna ) ce spuneti ar vrea?
Invit-o in oras si basta, da-i bataie ca daca stai pe ganduri ti-o sufla altul!
Mersi de sfat, chestia e sa nu mi-o fure, ca vreau sa o fur eu! i-am si zis ca din cate am vorbit, e o fata de nota 10, si mi-a spus ca si eu sunt dragut, si merit o fata care sa tina intr-adevar la mine, iar eu i-am spus si tu meriti un baiat caruia sa-i pese de tine, aici nu a stiut ce sa mai zica si a pus... puncte, sper sa vina weekendu asta in oras cu mine, parereri, sfaturi in continuare va rog! ce credeti, eu unul cred ca ma simpatizeaza ( ma place ).
Am invitat-o la suc, a zis ca daca nu merge la sat, i-ar placea, si mi-ar spune daca merge sau nu, in fine mai vorbim noi zilele astea sa o fac sa nu uite, vreau niste sfaturi despre ce ar trebui sa discutam, adica sa o fac sa se simta bine in preajma mea, si sa nu par timid, si sa o fac sa ma placa! multumesc!
Nu e de ajuns, trebuie sa te intalnesti cu ea succes