Nu are cum sa te placă in 3 zile acea fată, iar celălalta fată impresioneaz-o prin caracterul nu cu "hei fetița, te duc la un cico cu bmwu' meu din 99?"
Daca nu te place, asta e, încerci cu alte fete din 7 miliarde de oameni vei găsii pe cineva care îți place și te place
Sincer as zice sa incerci. Nu din cauza ca nu ai avut o relatie, ci ca pana la urma nu ai ce sa pierzi. Poate nu o placi neaparat, dar daca petreci mai mult timp cu ea s-ar putea sa incepi sa o placi cu adevarat...
Daca o fata nu te place nu prea are rost sa insisti(la fel si invers).
Oricum la 19 ani nu trebuie sa ai o relatie perfecta(putina lume are oricum) sau care sa dureze foarte mult...
Ai timp sa cunosti multe fete, dar nu lasa gandul ca poti face si mai bine sa te opreasca din a fi cu o fata (chiar daca nu iese mai nimic dintr-o anumita relatie, adica nu e chimie) poti invata multe despre tine.
Ăsta pare un egoism de neînchipuit. Nu intri într-o relație doar ca să te cunoști pe tine. O relație se construiește în ani de zile. Când ești într-o relație îți vezi întreaga viață lângă persoana aceea. Iubirea nu e un joc, dar azi așa pare...
Spune-i cinstit ca vrei doar o prietenie curata si mai mult timp ca sa o cunosti.
In felul acesta, va stii si ea cum stati.
Nu-i spune "nu te plac" pentru ca mai tarziu s-ar putea sa te indragostesti de ea, dar ea n-o sa uite ce i-ai spus.
Adevarul este ca nici tu nu ai de unde sa stii sigur daca o placi sau nu.
Poarta-te frumos si trateaz-o cu respect.
In felul acesta nu ai cum sa gresesti.
Bafta!
Nu vorbim de iubire...
Iubirea exista, e frumoasa, dar niciodata nu toate relatiile au fost bazate pe iubire(m-as mira daca pe jumatate)
Depinde si ce intelegi prin iubire.
Poate fi atractia fizica impreuna cu faptul ca te simti bine cu cineva si il respecti.
Nu poti pune definitie iubirii.
Daca e sa fi intr-o relatie nu trebuie sa astepti o suta de mii de ani ca sa te cunosti.Da, astepti cateva saptamani pana la sex, ca sa te cunosti, timp in care iesi la intalniri, petreci timpul impreuna, etc, iar daca nu merge, asta e.
Eu nu am zis ca iubirea e un joc, nici altii nu au zis si nici nu mi se pare ca unii o considera...Ce te face sa crezi asta? Faptul ca se face sex in afara casatoriei? Ca nu trebuie sa iubesti o persoana ca sa ai relatii fizice cu ea?(prieteni cu beneficii, persoane care fac sex ca asa vor)
Nu esti egoist daca vrei sa fi intr-o relatie sau intri intr-o relatie fara sa o iubesti pe cealalta persoana.Egoism e ca dupa un timp, daca vezi ca nu ai sentimente, si iti dai seama ca trebuie sa va despartititi, sa nu o faci.
Cum ajungi sa te cunosti daca nu prin experimentare? Asta nu inseamna ca tratezi o femeie (sau barbat, deoarece totul merge si invers si vorbesc in general) ca pe un pe un obiect ce poate fi inlocuit.
Prima data cand intalesti pe cineva la ce te uiti? La fizic. Dupa poti iesi la intalniri si incepeti sa va cunoasteti(practic poti zice ca a inceput relatia). Vezi daca e chimie si atunci iti dai seama daca este vorba si de iubire(caz in care sunteti indragostiti)
Tocmai prin cunoaștere experimentezi. O relație de iubire trebuie să aibă în spate o relație de prietenie. Și într-o relație de prietenie îți trebuie timp ca să te cunoști și familiarizezi cu celălalt ca să vă vedeți ca niște frații chiar. Nu am trecut printr-o relație, dar din ce am văzut la alții azi e totul pe interes. Eu nu văd iubirea așa. Sexul are și el partea lui, dar nu îl văd ca stând la baza iubirii. Iubirea dintre două persoane o văd ca fiind o legătură de viață. Poate par prea metaforic, dar asta din cauză că azi sensul iubirii a ajuns așa de pătat că poți să o modelezi cum vrei, după bunul plac. Iubirea înseamnă dăruire, nu gâdilarea propriei satisfacții.
Scuze, dar no no.
Fiecare vede iubirea, ca si alte sentimente si lucruri cum vrea...
DAR(e un dar foarte mare) nu esti impreuna cu cineva pe care il vezi ca pe un frate(in afara de faptul ca duce ingrozitor de mult cu gandul la incest...), adica nu sub forma pe care o scrii aici.
O relatie poate avansa uneori de la prietenie la iubire, insa nu se intampla des.Adica daca un om e asexual, ar trebui sa nu aiba prieteni? Sau o persoana nu poate avea un prieten de sex opus decat daca se gandeste ca va avea o relatie dupa?
Prietenia e la fel de importanta( de multe ori chiar mai importanta decat iubirea) si cum multi care au trecut prin asta ar zice:
Nu strica prietenia!(Friends de Anne Marie si Marshmello e de asemenea o dovada )
Cand esti prieten cu cineva(prieten adevarat) ajungi sa te cunosti.Cum ai zis tu, ajungi aproape ca un frate si sora.Deja nu mai poate fi vorba de o relatie. De ce?
Se zice ca intr-o relatie trebuie sa existe niste surpriza, necunoscut, sa nu stii la ce sa te astepti in anumite momente(nu cele rele neaparat).
Cand te afli intr-o relatie, trebuie sa o descoperi pe cealalta persoana cu adevarat(poate si inainte de relatie, dar pe multi doar asa iipoti vedea din unghiuri diferite).
Intr-un final fiecare poate intelege si face ce vrea si ce il face fericit, atata timp cat nu raneste pe nimeni
Antisociali sunt mafioții sau criminalii, oamenii care calcă pe cadavre sa le fie lor bine
Poate esti mai timid dar asta e, încrederea in sine se câștiga cu timpul și experiența
De fel oamenii se baga in relatii cu cineva care are compatibilitate in comunicare si intelegere, nu tin cont de frumusete se multumesc cu sula - gaura si sa fie prezenta acolo pentru orice eventualitate. 2 parteneri care arata bine nu am vazut sa reziste mult in relatie
Eu zic ca e foarte rău ca nu ai avut nici măcar o relație până acum. Eu aș aștepta 2 săptămâni să văd cum decurge cu fata care poate chiar tine la tine în loc să îi spun nu și să imi placa de o fata căruia nu îi place de mine. În final tot tu vei suferi
Opreste-te, nu sta cu cineva pe care nu placi ca o sa-ti fie nasol, asteapta sa dai de cineva care te place si iti place.