Personal consider ca asa e cel mai bine
mereu când fata e mai mare funcționează relația
asa ca go for it dacă îți place de ea
prietenii tai sunt doar geloși și poate au mommy issues și vor și ei o iubita mai mare
și succes la sala în continuare
Da, este o problema daca sunt adolescenti amandoi, fiindca baiatul se dezvolta cam cu 2-3 ani mai incet decat fetele.
Asta este si motivul pentru care fetele de 16-17 ani se uita dupa baieti de 18-20de ani nu dupa baieti mai mici sau de aceeasi varstele cu ele, fiindcainca sunt baitei la gandire si la creier.
Salut eu am 17 ani și ea 18.
Nimic deosebit - mă asteptam să ai 14 și ea vreo 30
Un an diferenta nu inseamna mare lucru, mai ales daca aveti interese comune. Daca erau 4 ani sau mai mult, poate atunci era destul de semnificativ incat sa-ti pui problema relatiei care nu va dura.E adevarat ca baietii se maturizeaza mai greu decat fetele, dar sunt si exceptii.
O tampenie ce spun prietenii tai. Am o verisoara care este cu 6 ani mai mare decat sotul ei si sunt impreuna de 15 ani...au si doi copii.
Femeia merge mai mare și cu 5 ani decât bărbatul
Sunt de părere că ar trebui să-ți asculți mai mult intuiția și vocea interioară decât vocea prietenilor tai. De unde știu ei că nu va dura relația? O cunosc ei așa de bine pe fata aceea? Nu. Atunci ar fi bine să tacă.
Nu, sora mea e mai mare decat prietenul ei cu 2 ani si nu o deranjeaza absolut deloc lucrul asta
Boss, tu te întrebi dacă e ok ca fata sa fie cu un an mai mare. Altele nu se mai întreabă de ce la 15 ani le *** moși de 50 ani. Trezeste-te puțin la realitate și dacă poți fete și cu 20 ani mai în vârstă.