Personal consider ca asa e cel mai bine
mereu când fata e mai mare funcționează relația
asa ca go for it dacă îți place de ea
prietenii tai sunt doar geloși și poate au mommy issues și vor și ei o iubita mai mare
și succes la sala în continuare
Un an diferenta nu inseamna mare lucru, mai ales daca aveti interese comune. Daca erau 4 ani sau mai mult, poate atunci era destul de semnificativ incat sa-ti pui problema relatiei care nu va dura.E adevarat ca baietii se maturizeaza mai greu decat fetele, dar sunt si exceptii.
Boss, tu te întrebi dacă e ok ca fata sa fie cu un an mai mare. Altele nu se mai întreabă de ce la 15 ani le *** moși de 50 ani. Trezeste-te puțin la realitate și dacă poți fete și cu 20 ani mai în vârstă.
Nu, sora mea e mai mare decat prietenul ei cu 2 ani si nu o deranjeaza absolut deloc lucrul asta
O tampenie ce spun prietenii tai. Am o verisoara care este cu 6 ani mai mare decat sotul ei si sunt impreuna de 15 ani...au si doi copii.
Sunt de părere că ar trebui să-ți asculți mai mult intuiția și vocea interioară decât vocea prietenilor tai. De unde știu ei că nu va dura relația? O cunosc ei așa de bine pe fata aceea? Nu. Atunci ar fi bine să tacă.
Da, este o problema daca sunt adolescenti amandoi, fiindca baiatul se dezvolta cam cu 2-3 ani mai incet decat fetele.
Asta este si motivul pentru care fetele de 16-17 ani se uita dupa baieti de 18-20de ani nu dupa baieti mai mici sau de aceeasi varstele cu ele, fiindcainca sunt baitei la gandire si la creier.