| Vasu27 a întrebat:

..
Am o intrebarea poate Mai neobisnuita Pt unii...
Ce parere aveti de cartea,, Planul seductiei" de Pera Novacovici.
In aceasta carte nu se vorbeste doar ce spune titlul, dar are si cateva sfaturi pentru o Viata plina de succes.
Multumesc si astept comentarii.
Cius

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

N-am citit-o, dar pare genul de carte fara nici o logica, o pierdere de timp. Sfaturile astea pentru o viata asa-zis plina de succes sunt practic intotdeauna o insiruire de aiureli fara nici un fel de aplicabilitate in viata practica, date de niste oameni care traiesc din imaginar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Sincer n-am citit această carte, dar îţi mulţumesc pentru sugestie, o voi citi.
Te pup!

| Vasu27 explică (pentru Brigaela):

Salut,
trebuie Sa iei Care crzi ca e Bine,, trebuie Sa anlizezi, Ce citesti.
Dar eu iti spun ceva, nu Te apuca prea repede Sa judeci, cerceteaza prima Data.
Eu cred ca daca ai Citi aceasta Carte ti-ai schimba parerea.

| AliGab a răspuns:

Tipul cu pricina este psiholog. Un psiholog de rutina care gandeste doar din punct de vedere strategic fara a tine cont de sentimente si de faptul ca fiecare om este unic in modul sau. Pentru el femeia este doar o tipa faina si o masina de facut sex poate dotata pe alocuri cu ceva inteligenta. "Terapia" sustinuta de dansul te imbata cu vorbe dulci dar nici pe departe nu prinde esenta relatiei si anume dragostea. Sunt descrise tehnici de seductie, cum sa te comporti, cum sa o faci sa se indragosteasca, cum sa o aduci in pat, etc. dar nu te invata sa o respecti, sa-i vezi punctele sensibile si sa incerci sa-ti insusesti o parte din problemele ei (adica sa o sustii sufleteste). Aceasta carte te invata sa cuceresti, dar te invata sa iubesti? Esenta unei relatii este dragostea, nu sexul, nu cat de repede cuceresti o femeie sau cat de multe femei seduci. Dragostea iti umple sufletul, iar partea cu seductia nu aduce decat la un gol imens in suflet. Asta este parerea mea cu privire la activitatea domnului psiholog. Succes in toate cele bune.