| Mariuusss a întrebat:

..
Am o problema cu care imi doresc sa ma ajutati va rog:
Am o colega care este mai indiferenta cu mine si se poarta straniu... (nu o plac decat ca prieten).
Inainte era mai buna cu mine si era mai prietenoasa, iar acum vorbeste cu toata lumea, mai ales cu un alt baiat pe care il are la inima (doar prieteni) si acum isi bate joc de mine crying. am rugat-o intr-o zi pe messenger sa imi zica de ce este asa cu mine, si mi-a raspuns ca imi zice a doua zi la scoala intr-o pauza. Si mi-a zis ca sunt enervant, dar eu nu ii fac nimic rau si i-am zis ca daca i-am facut ceva sa ma ierte crying, m-a iertat dar nu vrea sa fim prieteni apropiati cum este cu acel baiat. Eu nu stiu ce are ca el are aceleasi metode ca ale mele: se duce in pauza si vorbeste cu ea la banca, exact cum fac eu. Si asta ar insemna ca si el e enervant dar nu e crying. Pentru ca ei ii face placere sa vorbeasca cu el.
Multumesc ca ati citit, si va rog nu fiti rai in raspunsuri, dati-mi va rog niste sfaturi cum sa fim prieteni mai buni crying. Multumesc anticipatbatting eyelashes ( dau funda pentru cele mai bune raspunsuri :*)

4 răspunsuri:
| Picipuu a răspuns:

Pai dupa cate am inteles din ce ai scris o parte din tine paraca nu o place doar ca un prietenhee hee (parere personala) Iar ea s-a plictisit sa stea cu tine si a inceput sa ii placa de baiatul ala iar poate baiatul acela te considera o amenintare si i-a spus sa nu mai stea cu tine. Ea fiindca ii place de el face ce spune. Poate daca o sai treaca o sa reveniti la obiceiuriule vechi. Insa daca chiar ti la ea ai pute macar sa incerci sa lupti pentru ea. puppy dog eyes

| ZambetheFalse a răspuns:

Intreab-o de ce ai devenit enervent asa peste noapte, ce i-ai facut...etc.DAr aum sincer nu cred ca tie iti place doar ca prietena, daca iti placea doar ca prietena nu te mai interesa daca mai sta sau nu cu tine

| Mariuusss explică (pentru Picipuu):

Multumesc pentru raspuns happy. Dar nu o iubesc cum am mai zis, numai ca era foarte de treaba si imi placea sa stau cu ea. Si am mai incercat sa lupt pentru ea dar nu cred ca merita puppy dog eyes. Poate daca o sa-si deie ea singura seama, dar in fine multumesc big grin.

| Mariuusss explică (pentru ZambetheFalse):

Multumesc de raspunshappy. Am intrebat-o inainte de a posta aici, dar nu vrea sa imi zica. Si ea nu imi raspunde deoarece sigur nu ii convine ceva la mine, dar habar n-am ce crying. Eu nu o iubesc oh go on! happy.