Las-o in pace, sa iasa singura o perioada, evit-o, spune-i ca ai treaba, la scoala nu o baga in seama si atunci o sa-si dea seama ca ceva nu e in regula cu ea si se va intoarce la tine sa fiti prietene.
Da dar ea are mai multi prieteni decat mine si nu cred ca daca o ignor o sa se intoarca la mine.
Chiar nu gasesti o fata care sa-ti fie prietena adevarata, nu mascota cu care iese ea p-afaram, sau bufonul de serviciu? Eu i-as zice cateva sa ma racoresc si-as da-o naibii! In lipasa ei vei afla un sufletel ca tine cu care sa simti ca ce-i prietenia adevarata.Numai bine, ღBeliveInHopeღ!
De multe ori intr-o relatie unul domina si celalalt se lasa dominat.Cel mai "slab" pateste ca tine. Prietene ta de fapt nu-ti este prietena.Prietenia inseamna sprijin, intelegere, ajutor, reciprocitate. Te foloseste cand are nevoie de tine apoi te lasa balta. Cauta sa-ti faci o prietena care sa se comporte cu tine asa cum isi doreste sa te comporti si tu cu ea.
Acea "Prietena " nu iti e prietena! Eu zic sa lasi balta asemenea JEGURI de 'prieteni ', pana nu o sa te bage in belele mari...