Pai. hmm nu stiu
Pune te in locul lui, daca ai avea un prieten bun care este cu prietenul tau si el ti-ar spune sa renunti la el, sunt sigura k nu ai renunta.
Dar eu te sfatuiesc sa nu ii lasi foarte mult unul langa celalalt, adica sa ii lasi sa discute, dar nu toata ziua. sa nu stea cu ea mai mult decat sta cu ea. Si cand ei se vad si tu esti prin preajma nu lasa sa se vada ca te deranjeaza discutia lor lasa i in pace, pentru ca asa daca il sacai mereu la cap o sa se sature. si nu il intreba mereu unde se duce, sa ulmbli prin telefonul lui etc etc
sper sa te ajute
Spune-i sa o lase mai moale cu amica lui pentru ca asa ceva nu se prea face adica inteleg ca poate or fi forte buni prieteni dar asta nu inseamna ca tu trebuie sa stai tot timpu cu gandu la el si la ea ca ce fac ei, cum voi doi ati dat-o din prietenie intr-o relatie asa se poate intampla si intre ei foarte usor. daca tot asa e, sfatu meu e sa il lasi in pace sa va despartiti...eu spun asa pentru ca si eu sunt o fire mai geloasa eu asta as face in locul tau.vezi ce faci
Deocamdata nu-l parasi. Poate ajunge si el la niste clarificari sentimentale.Deocamdata vorbeste tandru cu ea in virtutea unei obisnuinte. Daca a promis ca se va controla, s-ar putea sa reuseasca.Nu este obligatoriu ca o relatie mai veche sa insemne ura si tacere.Este civilizat ca vechii prieteni sa comunice.
Spune i ce simti, spune i k te deranjeaza acest lucru. Spune- i ca ti se pare ca o iubeste mai mult pe ea decat pe tine si asta de raneste. Eu in locul tau i as spune ca daca nu o lasa mai moale ar fi bine sa fiti doar prieteni, pentru ca nu poate fi iubitul tau si sa fie atat de apropiat cu o prietena, eu cred simte ceva mai mult pentru ea si acum.
Hey eu cred ca ai trebui sa ai mai dai o sansa insa cu citeva conditii:sa nu renunte la prietena aia ci sa nu mai vb cu ea asa (nu cred ca e normal sa discute cu saruturi si chestii de astea)daca tine cu adevarat la tine o sa respecte asta, iar daca nu fa tot posibilul sa nu fii cu ek, pentru ce inseamna ca nu tea meritat.crede-ma ca dupa un timp te vei simti cu mult mai bine...sunt sigura ca am dreptate:d.papa
I'am spus. I'am explicat dar a spus ca nu il inteleg, ca el nu o iubeste, ca el pe mine ma iubeste si ca ea e doar o prietena, si ca oricat mi'ar explica eu nu o sa inteleg. Si i'am spus ca nu e nimic de inteles, ca e clar...si a zis ca o sa incerce sa isi controleze sentimentele. Oricum stie clar ca daca se mai intampla o sa se termine. Dar nu stiu daca e bine sa ii mai acord o sansa sau nu...
Lasă-l să vezi ce-i poate capul, să vezi dacă te iubește.
Nu-l mai căuta, dacă o să te caute el înseamnă că te iubește.
Lasă-l să vezi dacă îi pasă de tine, iar dacă nu.vezi tu, altul.
Pupici va da toata viata - nu te imbata cu apa rece - lupul isi schimba parul dar naravul ba
Esti cam prea geloasa sincer.e cea mai buna prietena a lui sau ceva de genul renunta la gelozie si imprieteneste cu fata.ar fi perfect ar putea deveni cea mai buna prietena a ta
Trebuie sa vorbesti cu el ii spui in fata uite stiu ca ma iubesti, dar cred ca si pentru prietena ta simti ceva te rog las-o si daca vobeste cu ea prin pupici ii zici ai uitat cine ti-e iubita si daca nu accepta asta despartate de el scuze ca zic dar nu e corect asa stiu cum e ca asa daca nu vorbesti cu el, ea chiar o sa va desparta si la mine asa a fost de fapt mai pe invers avea o prietena care o credeam buna si de fapt ea ma despartit de fostul si acum tot nu o suport... funda! iti urez succes!*
Despartete de el o vreme, daca vezi ca repede sari la ea inseamna ca au fost impreuna si pana acuma, daca nu poti sa ii zici sa va impacati inapoi deoarece nu ai motive sa fi geloasa pe el.