Asa se mai sucesc femeile, ba nu sunt hotarate la inceput ba au mintea in alta parte; daca nu fuge de tine si tine la prietenie atunci e un semn bun, eu zic sa nu te lasi.
Nu e bine sa fii pasiv in general, fetele asa vor un impuls, sa mai arunci un compliment... doua-trei depinde acum de la caz la caz dar in general cu cat esti mai pasiv cu atat ii dai de inteles ca nu iti pasa, chiar daca o faci de dragul aparentelor e un gest care mereu va fi apreciat.
Daca nu o sperii eu zic ca nu are ce sa mearga rau, eventual ramaneti prieteni deci sa stai pe loc nu are nici un sens, daca nu iese treaba... c'est la vie. Dar macar poti spune ca ai incercat.
Boala lunga, marte sigura.
Tu ce esti pentru ea? Si ce vrei sa fie ea pentru tine? Doar prietena? Mai greu de la un moment dat, deoarece de la o varsta se pun altfel problemele: ea are nevoie de iubit si chiar de sot pe langa care nu au loc prietenii apropiati.
Ori ajungeti sa fiti iubiti, ori lasa fata in pace.
Eu spun să îți învingi frica și să îi spui ce simți pentru ea, deoarece se observă că simți ceva pentru ea. Poate că uneori este mai "seacă", deoarece așteaptă să faci tu primul pas. Ăsta este sfatul meu. P.S: asta cred, că simți ceva pentru ea. Chiar am citit de două ori mesajul și la fel îmi sună.
Mersi ca ai citit…nu stiu ce sa zic…imi place de ea ca prietena, mai mult s ar duce tot si nu imi permit sa o pierd, mi-ar fi dor sa aud cand imi zice ca tine la mine. Dar e o persoana mai complicata in primele doua săptămâni de cand ne-am cunoscut am incercat sa o fac sa fim împreuna dar m-a refuzat…dupa 5’luni suntem prieteni buni.
Orice gest in general, asta cu complimentele e la modul foarte generalist pot sa fie cadouri poate sa fie glumite dirty, in general chestiile astea le dau reset; de aia zic sa nu o sperii cu prea multe dar daca esti pasiv e o cauza pierduta din start. Mai o dai in bara mai spui chestii aiurea dar daca nu esti confident majoritatea fetelor/femeilor deja au alte ganduri se sucesc repede. :\
I am luat de doua ori un trandafir
Ii are la uscat cu numele meu si data
Dar ns…se poarta ciudat, stiu ca tine la mine dar de la o vreme nu este ea
... :0 wow, esti tare serios
E destul de clar atunci, nu cred ca e loc de dubii; fata clar te place.
Poate o deranjeaza ceva, poate s-a intamplat ceva, nu neaparat legat de tine dar care o afecteaza pe ea. poate are o pasa proasta? adica se poate totusi sa fi nimerit o fraza aiurea si sa nu iti fi dat seama. Asta zic ca mereu o sa fie chestii de genul asta, eu unul sigur am aruncat de multe ori cuvinte aiurea de care mi-am dat seama mai tarziu sau foarte tarziu si nu au dat deloc bine. Dar oamenii nu se supara asa usor dintr-un cuvant, doua; avand in vedere ca va stiti bine, eu cred ca tocmai pasivitatea este problema aici dar as putea sa ma insel, nu stiu exact relatia voastra si prin ce ati trecut.
E oarecum bine nu neaparat sa te ingrijorezi ca ti-o fura altcineva adica sa fii paranoia sau sa rupi prietenia cu cineva doar de teama ca ar putea sa iti fure fata dar sa arati ca iti pasa de ea si sa vorbiti, sa iesiti sa nu fii rece cu ea; sa stii practic ce relatie vrei sa fie intre voi.
Ca de furat sigur nu o va fura nimeni doar ca tu trebuie sa fii prezent mereu, sa iei distanta inseamna clar ca vrei sa o pierzi, sau cel putin asta lasi de inteles; indiferent de cat de mult vrea fata aia sa te placa, chestia asta ramane in general valabila adica e mai placut sa iti scrie cineva, sa primesti complimente, sa iti fie alaturi decat sa te lase in stand-by; ma gandesc din perspectiva ei, stii ce zic?
Acum tu stii mai bine cum e ea si cat de mult te place, prin ce ati trecut, etc. dar eu cred ca zici bine sa nu iei distanta fiindca distanta omoara orice relatie, adica pana si daca ramaneti doar prieteni nu te omoara daca ii scrii sau iesi undeva cu ea dar na, trece o zi, doua, trei si daca dispare interesul asta unul fata de celalalt si nu va leaga nimic special o sa creeze un gol in conversatii, in gesturi... eu stiu ca am regretele mele deci nu recomand sa faci asta, mai bine sa nu ai regrete.
Daca o iei usor chiar daca esti sceptic cu privire la relatia voastra macar o sa iti dai seama in timp ce fel de persoana este si o sa stii in ce directie sa mergi cu toata treaba asta dar daca te distantezi clar nu ajungi nicaieri; mai vin pase proaste, mai trec, mai treceti si voi prin viata adica nu stiu ce varsta aveti dar te duci din generala in liceu in facultate sau sari peste, ai job, viata se mai schimba stii ce zic?
Poti sa ii lasi un respiro, poate s-a intamplat ceva dar daca ea se distanteaza sau tot asa crezi ca nu merg lucrurile ok si ceva nu e in regula, mna, cand aveti un moment mai de intimitate nu ar strica sa o intrebi daca e ok, ce s-a intamplat si sa ii spui ca te ingrijoreaza treaba asta, adica sa ii spui cum te simti; e un pic cheesy dar daca ai incredere in tine si ea te place atat de mult incat sa iti pastreze trandafirii la uscat... eu zic ca o sa mearga ok!
Suntem clasa a 9 a amandoi. vorbim de 5 luni iar eu in primele 2 sapt am incercat sa ma pun împreuna cu ea, m-a refuzat foarte politicos…ne am vorbit foarte rar si de vreo 2 luni iesim si ne Tastăm non stop
Aaa, ok, am inteles. Atunci e rezonabil sa ai anumite asteptari dar nu asa de mari, pentru clasa a9a mai ales este ideal sa nu iei distanta fiindca in perioada liceului reusesti sa iesi mult cu mai multe persoane, ai mult mai mult timp liber si in general nu ai de ce sa fii serios axat pe relatii ca nu e varsta dar dupa mai mult timp daca vorbiti si tineti legatura o sa vezi ca dupa liceu lucrurile se mai schimba si nu mai tii legatura cu toata lumea la fel, iti mai gasesti un job sau pur si simplu gasesti alte cercuri de persoane.
Daca iei distanta acum, dupa liceu cu siguranta nu o sa mai ai tangente asa de multe cu ea mai ales daca faceti o pauza mai mare clar...
Depinde si de tipul de caracter ca in liceu toata lumea e cu hate pentru profi, materii, anturaje, una alta si sunt fete care vor baieti mai dirty sau pesti sau mai stiu eu ce anturaje si li se pare cool iar restul care sunt cuminti sunt fraieri si fete care sunt la capatul opus si li se pare aiurea treaba asta cu anturajele si sunt mai cuminti si cand le dai un trandafir sau le inviti in oras se rusineaza sau nu stiu in general au alta atitudine si admira alt tip de baieti daca intelegi unde bat. De aia zic ca daca va intelegeti unu pe altul stii ce asteptari sa ai, cum sa fiti unul cu altul dar e in general bine sa fii mai cizelat cu fetele adica nu neaparat gentleman desi da bine dar sa nu le sperii ca la 15 ani e cu dus si intors cu relatiile.
Da, inteleg
Ea e foarte închisă, foarte greu m-am apropiat de ea… Oricum, stand de vorba cu tine m-am mai liniștit…Acum vorbesc prin poze cu ea…ultima oara mi-am cerut scuze ca nu i-am dat mesaj o zi si mi-a zis "du te dracu ca nu sunt o prioritate in viata ta" si mai mereu face referire ca vb cu multe persoana si lucruri de genu