| FizZAleX a întrebat:

care tara este mai frumoasa? Eu m-am axat pe cateva deoarece cand oi ajunge la varsta de 18-19 ani vreau sa plec din tara asta pentru a munci.

Cateva tari in care am fost si mi-a placut, vreau sa va dati cu parerea big grin :

-Franta, Paris ( mi-a placut foarte mult aici peste tot vezi magazine in blocuri, chiar si in cartiere gen Ferentari, ma refer la magazine de turisti nu la macelarii sau cuptor de paine.
- Turcia, zona Antalyei ( o recomand pentru hotelurile de 5 stele care au niste preturi foarte mici, de ex pentru un sejur de 7 zile platesti aceeasi suma ca la noi)
- Italia, Toata zona din punctul meu de vedere este gen litoral, adica palmieri peste tot...

Si din copilarie imi doresc sa ajung in America mai ales in New York mai mult pentru a sta acolo nu sa ma duc 3 luni si sa vin inapoi... dar este complicat cu vizele acelea.

Răspuns Câştigător
| Lydia03 a răspuns:

America este o tara frumoasa..Eu ti-as propune sa te duci acolo. Si cu vizele acelea..trebuie sa te pregatesti din timp. daca peste 2 luni vrei sa te duci in america.te interesezi azi cum e cu vizele acelea.
Oricum eu nu am nevoie de nici o funda.mie imi place doar sa ajut oamenii big grin

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai sa te duci unde ai sa gasesti loc de munca nu unde e frumos

| WhiteCheetah a răspuns:

Germania este locul perfect, gasesti de munca si este foarte frumos.Eu am fost in Frankfurt.Mi-a placut foarte mult.happy

| Copac13 a răspuns:

Daca vrei sa faci bani nu te duce unde e frumos si unde se plateste mai bine.

| marinaa9 a răspuns:

In finlanda ti-as recomanda caci au cel mai bun sistem de invatamant.E mai greu sa mergi intr-o tara straina in care nu ai nici o ruda sau macar cineva apropiat care sa te ajute
In Olanda (doar stii ca-s legale toate )

| FizZAleX explică (pentru marinaa9):

Da stiu ca este greu, dar trebuie sa lupti pentru ceea ce iti doresti.

| FizZAleX explică (pentru suntserios):

Bun si daca gasesc e munca intr-un ghetou ma duc acolo? De aceea zic ca vreau sa ma si mut acolo nu numai sa muncesc pentru o perioada de timp.

| Lia340 a răspuns:

Eu as include si Stockholm, Suedia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu îţi recomand sa vii în Germania.America nu este chiar aşa "bogată" cum credeţi cei mai mulţi dintre voi, deoarece au blocuri foarte înalte şi multe prostii. Daca vrei să ştii, Germaniei îi merge cel mai bine cu Banii şi cu finanţele, din toată lumea la ora actuală. Deci practic, Germania e pe locul 1 la bani şi finanţe din tot Globul Pamantesc, deoarece această ţară nu are datorii absolut deloc!

| FizZAleX explică (pentru anonim_4396):

Da dar si limba? am auzit ca nemtii nu prea vor sa auda de engleza... adica daca il intrebi do you speak english? te injura laughing am facut germana la scoala timp de 2 ani si mi se pare oribila...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru FizZAleX):

Ştiu limba aproape perfect.Am învăţat-o în 8 luni.Şi mie imi place.Nu ştii cum sunt oamenii în zona unde stau eu.Nu cred că înjură.Să ştii că există şcoli speciale unde faci Germană.Eu am făcut 8 luni.Am învăţat acolo la şcoală + acasă 10 cuvinte pe zi, am învăţat şi merg deja la şcoală normală, am o dirigintă normală, colegi normali, cu care mă înţeleg şi ne distrăm împreună.Nu ai de ce să-ţi faci griji.Ţie ţi se pare oribilă Germana cît ai facut 2 ani deoarece nu ţi s-a explicat cum trebuie.Şi mie mi s-a părut oribilă, dar după ce am venit aici şi am făcut-o la şcoală a început să-mi placă.