Cel mai bine e sa vorbesti cu ea si sa incerci sa aflii ce a patit... daca ea nu iti zice poti incerca sa vorbesti cu o prietena foarte buna careia crezi ca i ar fi zis si care e de incredere
Am vorbit cu iubita mea si mi-a zis sa termin cu timpenile ca o stresez de asta ne am si certat ca eu am incercat sa vorbesc si am vb si cu prietena ei si nu imi zice nimic tot ei i-a zis si mi-a zis ca sunt prost sa termin cu timpenile
Sunteti inca tineri si astea se intampla si din plictiseala.
Nu o mai sufoca lasa-i spatiu ca daca este de tine te va cauta si va reglementa situatia.
Sa ai iubita la aceeasi scoala sau serviciu nu e tocmai un avantaj. Inseamna sa nu ai o clipa libera si sa fi controlat sau controlabil permanent. Metoda de control e lasatul botului in jos, tacerile misterioase refuzul de a comunica si culpabilizarea ta (tu esti vinovat, dar nu vrea sa-ti spuna de ce). Orice se intampla, este vorba de ea.
Intrucit tot te-a declarat prost, daca ai avea curajul te-ai dedica altei iubite, invatatura, care garantat nu iti face fite si iti vrea doar tot binele. Prevad ca iubita ta te va face sa-ti pierzi aproape tot timpul si energia pe ea, fara ca sa te alegi cu mai multa simpatie din partea ei pentru asta.
PAi are vreun motiv sa fie suparata? Poate nu mai vrea sa se afiseze cu tine, i-o placea de altcineva