| sebian22 a întrebat:

Oare mai exista fete cuminti si care vor o relatie normala bazata pe incredere respect si iubire? Nu de alta, dar de aproape 6 luni de zile am incercat sa creez relatii cu mai multe fete si toate au dat dovada ca sunt avide dupa bani, distractie si unele doar sa-si bata joc! Ce pot face in acest sens? Unde pot gasi o persoana de sex feminin care sa fie pe aceiasi unda de gandire cu mine! Tin sa mentionez ca anturajul nu prea ma ajuta iar jobul meu este vazut intr-o lumina destul de proasta... Sunt percutionist (cant la tobe) intr-o trupa si ca genuri muzicale cantam de la folclor pana la Jazz, Bossa Nova, Caffe-uri si multe altele... Va rog dati-mi un sfat. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| anabelisa a răspuns:

Sa-ti spun sicer,aici iti dau dreptate,chiar daca sunt fata.
Pe zi ce trece observ ca tot mai multe dintre ele se transforma in baieti mai degraba.
Au un limbaj vulgar,se bat mai ceva ca baietii,intr-un cuvant:necizelate.
O fata ar trebui sa fie finuta, rafinata, nu sa dea dovada de vulgaritate.
O fata care te iubeste, te va accepta cu toate defectele si calitatile tale si nu va incerca sa te schimbe.
In ziua de astazi exista si genul de fete pe care le cauti, cei drept putine!

11 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

In principiu nu, dar sunt cateva momente de exceptie :
- dupa ce se uita la un film romantic
- cand se despart de un tip care le-a tratat rau
- cand sunt intrebate daca prefera banii sau dragostea
Totusi, mai exista si femei cuminti, doar ca sunt greu de gasit

| sabin89 a răspuns:

O relatie bazata asa cum spui tu, intre altele pe iubire, nu se poate realiza citind vreo teorie sau analizand raspunsurile unor utilizatori pe forum. Si nici nu e o chestie pe care s-o tocmesti ca la piata. Iubirea ori e, ori nu e. Dupa cateva intalniri cu o fata, iti vei da seama numai tu, fara sa intrebi pe nimeni, daca intre voi este iubire sincera sau nu. Tocmai asta da farmecul ei (a iubirii), caracterul ei unic, numai de voi stiut.

| mona a răspuns:

Exista fete cuminti[nu multe dar exista, in baruri, cluburi, cafenele si discoteci sigur nu gasesti] dar ele apar tot atunci cand nu te astepti...

| thealchemist a răspuns:

Deci ele sunt superficiale? dar tu cum esti?
iti incerci doar norocul cu toate sa vezi care se nimereste si vrei sa ai succes deplin in 6 luni.
imi pare rau dar daca tintesti la intimplare sperind doar c-o sa nimeresti ceva bun nici nu vad de ce ai merita sa ai succes.

| NoLiesJustLove a răspuns:

Buna! da exista fete care vor o asemenea relatie. poate nu e vremea acum sa ai o relatie asa ca nu te mai grabi persoana portivita vine atunci cand nici nu te astepti.happy

| sebian22 explică (pentru thealchemist):

Pot spune cu cea mai mare modestie ca sunt un tip destul de natural care pana acum am avut relatii super frumoase si de durata si tot asa am ajuns sa cunosc gandirea persoanelor si felul lor de a fi. Sincer nu stiu cati ani ai dar la o anumita varsta cand treci prin multe lucruri inveti sa te feresti in viitor de neplaceri si cam asta am facut eu in ultimele 6 luni. Pot zice ca am ajuns la performanta de a citi unele persoane dupa comportamentul, gandirea si logica lor si cu asta imi dau foarte repede seama cine merita putina atentie sau nu! Si in cazul ultimelor relatii te asigur ca mi-am dat seama in primele 3-4 zile ce fel de persoane sunt si se citea pe fata lor ca ori sunt avide dupa bani si nimic altceva cu toate ca partea financiara nu este o problema dar nu imi plac si nu mi-au placut niciodata acest gen de relatie, ori erau fete de 19-20 de ani care aveau mintea unor copile de 9-10 ani maxim si care nu stiau cum sa se comporte intr-o relatie adevarata! Si ca o ultima afirmatie la cele spuse de tine nu vreau sa tintesc la intamplare dar m-am saturat sa imi consum viata cu astfel de persoane!

| sebian22 explică (pentru NoLiesJustLove):

Buna! Iti aprob toate cele spuse. dar totusi am 22 de ani, crezi ca nu e vremea sa ma mai potolesc un pic crede-ma am "golanit" destul daca pot spune asa si nu ma refer ca am golanit pe partea sentimentala sau chestii de genul dar pur si simplu poate ma gandesc la viitor si tocmai de aceea nu mai stau la discutii cu fete de genul asta. Intr-adevar a fost o perioada cand aveam vreo 15-16 ani si imi placea si mie sa am aventuri din astea de 2-3 zile cu mai multe eventual dar cu timpul omu se mai schimba se maturizeaza. etc

| sebian22 explică (pentru anabelisa):

Buna! Corect ai gasit descrierea perfecta intr-un cuvant... NECIZELATE! Cand ies uneori in oras si vad pustoaice de 17-18 ani si vorbesc mai rau ca tiganii si injura scuipa pe strada fac "panarama" daca pot spune asa crede-ma mi se face scarba, greata, si uneori am o foarte mare repulsie fata de acest tip de fete! Iti multumesc pentru raspuns! Ai reusit sa dai un pic avant increderii mele ca inca mai exista persoane de acest fel.

| NoLiesJustLove a răspuns (pentru sebian22):

Ti-am zis toate la timpul lor...succes in a gasi ceea ce vrei

| anabelisa a răspuns (pentru sebian22):

Salut! Ma bucur ca te-am putut ajuta intr-un fel, dar nu am crezut ca merita funda raspunsul meu.
Iti multumesc!

| raluk27 a răspuns:

Da, exista, insa din pacate nu sunt "vazute" si apreciate. Poate ar trebui totusi sa te orientezi la fete de varsta ta sau poate putin mai mari, care au un mod de gandire ceva mai matur. Cat despre bani, eu consider ca asta e o consecinta a spiritului de autoconservare. Nu ma refer la faptul ca banii primeaza, insa daca te gandesti putin si te pui in locul lor, nicio fata nu e sado-masochista, incat sa se insoteasca cu un baiat alaturi de care ar avea parte numai de lipsuri si datorii. Pe de alta parte, nu stiu, incearca sa iti schimbi putin stilul de viata. Ma refer sa mentii chestia cu percutia la nivel de hobby, dar nu ca profesie principala. Nu ca ar fi ceva rau in asta, dar orice fata gandeste la un moment dat "oare ce-ar fi daca baiatul asta ar fi intr-o zi tatal copiilor mei?". Iar in clipele alea, cam gaseste o oarecare neconcordanta intre formatie/tobe/cantat prin baruri cu o relatie stabila. Asa e problema. E una sa spui: sunt doctor/inginer/avocat/economist etc, iar in timpul liber cant la tobe si alta sa spui: imi castig existenta din cantat prin cafenele happy