anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema Asta mi-a zis iubita mea
Bine Este ultima oara, pentru ca nu mai pot nici eu asa Sa ma presezi tot timpul cu aceiasi intrebare Serios nu mai pot! Imi vine sa urlu de nervi cand vad asa mesaje mereu! Termina te rog din tot sufletul! Este ultima oara cand mai accept sa mi se faca asta! Stiu ca si eu m-am purtat urat Am vorbit urat Imi cer scuze.Dar stii ca asa sunt eu mai rece, nu imi place sa arat cat de mult iubesc pe cineva Am fost ranita de N ori Si nu mai am curajul sa arat! Cel putin o perioada. Daca vrei ma accepti asa, daca nu.Nu stiu fa ce vrei Ca eu nu o sa mai rezist mult in. Stilul asta!

asta am zis eu „ :Eu nu o sa te ransec niciodata iubire niciodata jur nu are de ce sa iti fie frica, tu ai observat cat de mult te iubesc? sunt disperart dupa tine.
Crezi ca eu glumesc cand zic toata viata si crezi ca am glumit cand te am cerut?
Nu eu am fost foarte serios si spun cel mai sincer ca nu o sa te las pentru nimic in lume te iubesc din tot sufletul. "

Asta a zis ea :Nu ai glumit stiu, dar trebuie sa fiu eu sigura.
Pana atunci eu nu pot.
Te iubesc foarte mult si eu si iarta ma si pe mine ca sunt rece, dar nu pot fi altfel deocamdata.O sa ma schimb promit dar nu pot acum nu pot.Ma puteti ajuta cu un sfat ceva va rog

13 răspunsuri:
| IoanaaaElisa a răspuns:

Și noi cu ce te putem ajuta?

Răspuns utilizator avertizat
| adelinbucur a răspuns (pentru Violleta2022):

Am copiat mesajele si le am pus aici atat

| adelinbucur a răspuns (pentru Violleta2022):

Sper sa se inteleaga acum

| AndreiWeisz a răspuns:

Eu nu pricep ce vrei tu de la ea. Ai cerut-o de nevasta sau?

| munteanuionvictor a răspuns:

Trebuie să ai multă răbdare. A avut și ea problemele ei. Cu timpul se poate rezolva. Trebuie să fiți îngăduitori amândoi.

| Freya1 a răspuns:

Poate te-ai grabit lasa-i spatiu si timp sa se acomodeze si sa aiba incredere in tine nu o tot presa ca te va parasi daca nu o intelegi

| Hammurabi a răspuns:

O sufoci. Domolește-te că o să fugă de n-o mai vezi.
Uite un sfat : https://www.youtube.com/watch?v=h8Jn1f6jiIk

| PersonajFictiv a răspuns:

E rece ca a fost dezamagita, s-a saturat sa iubeasca si sa fie dezamagita in final.
Toti au parut ok dar nu a fost niciunul, cum pari si tu ok asa au fost si ei.
Vrea sa se convinga ca tu o iubesti si nu esti ca restul ( si aia probabil au zis ca o iubesc si etc) poti face asta continuand sa o iubesti si sa fii rabdator cu ea.
Asta ai de facut tu.
Las-o frate in pace cu intrebarile tale "de ce esti rece?" x1000 sau ce mai intrebi tu.
Oricum pui aceeasi intrebare si primesti acelasi raspuns.

| adelinbucur a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Da dar ea la inceout nu era asa asta e faza ca acum brusc s-a schimbat

| relian a răspuns:

Man lasa fata, nu mai tot insista daca nu te vrea.Tu nu observi ca ea vrea sa iti dea papauci dar nu stie cum? Un om cand se poarta asa asta vrea sa fie liber de tine, de relatia in care este, pentru ca are pe altcineva, au urmeaza sa aiba.Tu prin felul cum te porti mai rau faci.Ar fi trebuie sa o ignori, sa o lasi in pace, daca cineva te vrea pai te vrea frate nu stai ca am avut inainte nu stiu ce chestii, stai ca vreau sa fiu singura si etc, astea is motive, nu stie ce sa faca sa o lasi in pace.Deci dao la jalea asta e, nu poti tine pe cineva cu forta.