Asta sti doar tu, daca va iubiti indeajuns incat sa treceti peste tot atunci continua si poate intr-un final te vor accepta si parintii ei. Acum decizia oricum iti apartine doar tie!
Buna, da continua, fa gesturi micute pentru ea, ca sa vada parintii ei, dar fa-le din inima, nu fa ce nu simti, o iubesti, nu o lasa, condu-o acasa, arata-le parintilor ca-ti pasa, daca vrei sfaturi, da-mi mesaj, cu incredere! sper ca te-am ajutat putin
Ne iubim sa stii si chiar foarte mult dar e vorba ca parintii nu ma accepta dar nici sa ma cunoasca nu vor si nu stiu cum sa fac...
Eu zic sa continui dar cumva ai sa vrea sa poti sa incerci sa le placi si parintilor ei.
Consider ca poate in timp te vor accepta trebuie sa ai rabdare... oricum voi sunteti la inceput de relatie si aveti timp destul, cat despre parintii ei daca va vedea ca va iubiti si ca relatia va tine va fi de acord oricum mult succes
Ai 2 luni de cand esti cu ea si o iubesti? si "ma tin dupa ea" Este suficient sa spui asta si gata. O iubesti! Esti total in dunga.
Ar fi bine daca ai folosi cumva si semnele de punctuatie, nu de alta dar trebuie sa intelegem si noi craioveana ta.