Eu zic sa iti asculti inima! Gandeste-te cu care ti-ar fi mai bine! Laurentia este iubirea sufletului tau, dar tu nu esti iubirea sufletului ei! In schimb Oana te iubeste cu adevarat chiar daca nu simti si tu acelasi lucru. Eu iti propun sa te gandesti bine la ceea ce ti-am spus si sa iei singur o decizie! Eu iti urasc mult noroc, stiu prin ce tresti si eu la randul meu am fost in situatia ta!
E bine cu cine esti acum, ramai pe loc si nu mai face si alte tampenii; nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard
Stiu xcredsetima chiar a-si face asa dar singurul lucru care ma impiesdixca este axcela cxa oana nu prea ma mai baga in seama si xcred cxa am piersdut-o si pe ea.
Stiti nu m'ati prea ajutat decat cu faza cu inima dar nu mi-o luati in nume de rau inima mea, sufletul meu nu a ales pe niciuna din cele 2 pentru ca acum sunt iar indragostit si nu de niciuna din ele de o fata draguta si blonda pe nume andreea si inima mea acum ii apartine ei o iub. din tot sufletul!
Nu mai ai sanse la ea si decat sa o astepti sa se desparta de ala mai bine combinate cu Oana care s-a purtat frumos cu tine (daca arata si bine) poti ramane cu ea toata viata
Esti in situatia mea! Sunt sigur ca fata de care ti-a placut a fost o vaca si de care iti place eu as alege pe oana in locul deoarece cand o sa fi cu ea o sa uiti de scroafa aceaa. Spun cuvintele astea deoartece sunt in acelasi caz!