anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, am stat cu o fata 5 ani ne-am despărțit și la o săptămână s-a pus cu un prieten și au acum 7 luni, eu am fost cel care a suferit evident dar situația face ca ea e cu mine la munca în același loc și ne vedem mereu știu tot ce face și asa mai departe, cu ea începusem un viitor, o casa și asa mai departe, apoi a renunțat și s-a combinat cu el la o săptămână, ce ma gândesc este ca din părerea voastră ați ierta asa ceva într un viitor de 3 ani 5 ani sa zicem și sa va impacati? Stăteam cu ea de la 16 ani.

13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Multi divorteaza dupa nici 3 ani de casnicie...

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

" skyrim2: am stat cu o fata 5 ani ne-am despărțit. eu am fost cel care a suferit. părerea voastră ați ierta asa ceva"

adică cum? e decizia ei să te lase baltă dacă vrea! Fii bărbat nu te smiorcăi, acceptă că ai pierdut-o și basta

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Depinde de motivul despărțirii. Dar nu merită să o mai aștepți 5 ani.

| Catrice a răspuns:

Dacă tu vrei împăcare nu înseamnă ca și ea vrea.

| skyrim2 a răspuns (pentru Catrice):

Este vorba de timp, ca știu ca dacă nu ii va merge cu el va vrea înapoi ca ți am zis avem și o casa ridicata la care a renunțat, dar nu pot trece nici acum și nici atunci peste asta doar prin simplu fapt ca a ales un prieten de al meu, probabil un oarecare nu ma afecta asa rau

| Hammurabi a răspuns:

Dacă ar fi singura fată de pe planetă poate m-aș mai gândi la o împăcare.
Altfel, sub nici o formă (mai ales dacă ea a fost cea care s-a despărțit de tine).

Răspuns utilizator avertizat
| Hammurabi a răspuns (pentru DracuIa):

Și?
Găsește la toate magazinele... laughing

| VoidEternal a răspuns:

Șansele sunt mari să fi fost împreună cu prietenul tău dinainte să termine relația cu tine. Iar dacă nu a fost așa, oricum nu mai ținea la tine daca după o săptămână e deja cu altul.

| DovleacTurbat a răspuns:

Nu, niciodată. A muscat o data, o va face iar.

| Daz01 a răspuns:

Nu, eu nu aș putea să iert o astfel de trădare din partea ei. Mai mult, dacă s-ar combina fix cu un prieten ar fi și mai dureros. Dacă simi că te răneti continuu că lucreți în același loc, încearcă să-ți schimbi locul de muncă.

| gdsjdpUAS a răspuns:

Asta depinde de fiecare, dar părerea mea sinceră este ca te vei gândi mereu la gestul ei. Da, e greu sa renunți la câțiva ani petrecuți cu ea dar, gândește-te ca tu stai acum și te intrebi ce sa faci și ea direct și-a luat pe altul, cam asta e valoarea ta in fata ei. Mai bine trei ani de suferința decât o viața. Dar asta e sincera mea părere. Acum, dacă chiar era Flacăra așa mare și pentru ea nu mergea direct la altul ci suferea.
Sincer îmi pare rău pentru experiența ta.