" skyrim2: am stat cu o fata 5 ani ne-am despărțit. eu am fost cel care a suferit. părerea voastră ați ierta asa ceva"
adică cum? e decizia ei să te lase baltă dacă vrea! Fii bărbat nu te smiorcăi, acceptă că ai pierdut-o și basta
Dacă ar fi singura fată de pe planetă poate m-aș mai gândi la o împăcare.
Altfel, sub nici o formă (mai ales dacă ea a fost cea care s-a despărțit de tine).
Șansele sunt mari să fi fost împreună cu prietenul tău dinainte să termine relația cu tine. Iar dacă nu a fost așa, oricum nu mai ținea la tine daca după o săptămână e deja cu altul.
Nu, eu nu aș putea să iert o astfel de trădare din partea ei. Mai mult, dacă s-ar combina fix cu un prieten ar fi și mai dureros. Dacă simi că te răneti continuu că lucreți în același loc, încearcă să-ți schimbi locul de muncă.
Asta depinde de fiecare, dar părerea mea sinceră este ca te vei gândi mereu la gestul ei. Da, e greu sa renunți la câțiva ani petrecuți cu ea dar, gândește-te ca tu stai acum și te intrebi ce sa faci și ea direct și-a luat pe altul, cam asta e valoarea ta in fata ei. Mai bine trei ani de suferința decât o viața. Dar asta e sincera mea părere. Acum, dacă chiar era Flacăra așa mare și pentru ea nu mergea direct la altul ci suferea.
Sincer îmi pare rău pentru experiența ta.