Asta depinde de fiecare, dar părerea mea sinceră este ca te vei gândi mereu la gestul ei. Da, e greu sa renunți la câțiva ani petrecuți cu ea dar, gândește-te ca tu stai acum și te intrebi ce sa faci și ea direct și-a luat pe altul, cam asta e valoarea ta in fata ei. Mai bine trei ani de suferința decât o viața. Dar asta e sincera mea părere. Acum, dacă chiar era Flacăra așa mare și pentru ea nu mergea direct la altul ci suferea.
Sincer îmi pare rău pentru experiența ta.
Nu, eu nu aș putea să iert o astfel de trădare din partea ei. Mai mult, dacă s-ar combina fix cu un prieten ar fi și mai dureros. Dacă simi că te răneti continuu că lucreți în același loc, încearcă să-ți schimbi locul de muncă.
Dacă ar fi singura fată de pe planetă poate m-aș mai gândi la o împăcare.
Altfel, sub nici o formă (mai ales dacă ea a fost cea care s-a despărțit de tine).
" skyrim2: am stat cu o fata 5 ani ne-am despărțit. eu am fost cel care a suferit. părerea voastră ați ierta asa ceva"
adică cum? e decizia ei să te lase baltă dacă vrea! Fii bărbat nu te smiorcăi, acceptă că ai pierdut-o și basta
Șansele sunt mari să fi fost împreună cu prietenul tău dinainte să termine relația cu tine. Iar dacă nu a fost așa, oricum nu mai ținea la tine daca după o săptămână e deja cu altul.