Am trecut și eu prin asta, cu mulți ani în urmă. Este normal să te simți așa. Credeam că totul se prăbușeste în jurul meu.
Dar credeam greșit, iar viața mi-a demonstrat asta. Teodor, timpul le vindecă pe toate. Ai nevoie de timp pentru a trece peste. Ar fi cazul să ignori orice lucru sau acțiune care o implică pe fosta ta iubită. Ignoră tot!
Va fi greu, extrem de greu. Dar, în fiecare zi să repeți cuvintele astea: sfârșitul nu este acum!
Ești foarte tânăr și ai foarte mult timp, pentru tot ce îți dorești să faci cu viața ta. Dar, chiar dacă acest timp este mult, tot are o limită. Deci, fii isteț și profită de vârsta pe care o ai. Nu va fi probabil prima și ultima femeie pentru care vei face o pasiune.
Ai atât de multe de oferit acestei lumi încât nu te poți împiedica de ceva trecător.
Trăiește-ți viața și bucură-te de tot ce îți aduce ziua de azi.
Am inteles, chestia asta dar ce pot face sa nu ma mai gandesc la ea...ma moleșesc din oră în oră ies cu prietenii..mai uit dar cand ajung acasa..mor
Da, asta este partea mai dificilă, atunci când rămâi singur doar cu gândurile tale. În timp, aceste emoții rămân undeva acolo, în beciul sufletului. Iar atunci când mintea ta nu este ocupată cu ceva interesant... pac, îți fuge gândul la ea.
Caută să cunoști oameni noi, să ai activități care nu implică prieteni comuni cu ea. Taie orice legătură de pe net cu ea. Șterge-i numărul de telefon. Aruncă orice lucru îți amintește de ea.
Este o perioadă al dracului de grea, dar o să reușești. Ține minte, viața ta nu a început și n-o să se termine cu ea, iar ăsta este cel mai important lucru.
Peste un an sau doi o să zâmbești atunci când îți vei aduce aminte prin ce ai trecut. Fiindcă așa suntem noi oamenii făcuți.
Te așteaptă sute și mii de alte femei, care poate au trecut prin aceiași experiență de viață.
Teodor, ai puțină răbdare, ce-i al tău e pus deoparte.
Nene am trecut si eu prin asta ca orice alt om, da este al dracu de greu dar o sa treci peste in incredere in tine, fa ce ai de facut nu te abtine, plange, sufera cu alte cuvinte descarca te emotional, o sa iti treaca si a mea dupa 3 sapt era cu altul, am avut parte de un soc cand m-a vazut o cu altul, mi-a luat cam 6 luni sa nu ma mai gandesc la ea sa ma simt mai bine, bine si acum mai imi fuge gandul la ea mai ales ca este perioada sarbatorilor si imi aduc aminte ce bine era cu ea, ma mai gandesc dar nu ma mai afecteaza, nu a fost sa fie, o sa ne gasim alte iubite mai ales ca nene tu dabia ai 17 ani despre ce vorbim, ohoo cate fete o sa mai cunosti, hai fruntea sus!
Primul sfat - fii bărbat. Suferi, da, dar încearcă să n-o arăți în fața altora.
Deși acum ți se pare un dezastru, crede-mă, această etapă te pregătește pentru adevărata dragoste, matură, sedimentată și mult mai stabilă, pe care se bazează o căsnicie și un cămin mai târziu. Este dureros, dar un pas necesar.
Ești adolescent, în tine se petrec multe schimbări, este drumul către maturitate. Încearcă să iei partea bună a lucrurilor - din suferință se naște înțelepciunea, spune o vorbă. Deci, data viitoare când te vei îndrăgosti vei fi mai bine pregătit, mai călit și mai capabil să faci față loviturilor vieții.
Ieși cu prietenii, distrează-te, trăiește-ți viața, fii fericit că ai gustat bucuria unei relații și fii recunoscător că treci printr-o suferință care îți va deschide ochii pentru viitor.
Este un capitol închis această relație, amintește-ți momentele frumoase și uită-le pe cele neplăcute. O carte închisă pe care o uiți pe raft.
Succes!
podean183 întreabă: