Pai incearca sa faci si niste gesturi cu tenta sexuala sa vezi daca ti le accepta sau intoarce poate o sa va si combinati pana la urma.Nu stiu sunt fete si fete care vor doar sa vorbeasca desprea asta ca nu au cu cine sau care iti bat un apropo dar daca spui ca vorbiti de ceva timp de asta ceva atractie poate are si ea pentru tine
Poti sa detaliezi? ma gandeam si la asta, sa nu intervina gelozia din partea ei, chiar daca nu o numim relatie...mi-a spus intr-o zi ca daca ar fi dupa ea ar face de 4 ori pe zi sex. Voiam sa-i zic, sunt aici te pot ajuta, dar m-am abtinut.
Poti incerca dar nu hapsan adica fa-o in asa fel incat sa fie si ea de accord,ii poti spune,mai in gluma mai in serios,ce zici daca punem in practica gandurile si experienta noastra intima,si ea va zice da sau nu, dar sigur zice da, de ce unul care se deschide vrea, cum u vrei si ea vrea, fa-o si pregateste-te si ea va vrea din nou, nu astepta dai msg imediat ce ai citit ....succes astept noutati
Da ai dreptate, acum 2 seri am luat-o in brate, o ciupeam, ii puneam mana pe picior, nu ar fi dat semne sa nu-i placa, dar repet sunt putin confuz, o sa mai incerc si mai mult de atat clar, pana la o limita...si inca o chestie i-am povestit eu fanteziile mele si deja incepea sa vorbeasca ca are nu stiu cate perechi de dresuri etc chiar i-am si spus cand o vedeam imbracata bine, ca impreajma ta stau mereu cu cortul ridicat, si radea
Nu e vorba de gelozie.
Pur si simplu sentimentele se schimba, parerea unuia despre celalat se schimba, totul se schimba. Nu-ti mai vine sa i te destanui asa cum o faceai ca prieten (la mine a fost valabil pentru ambii), nu te mai sfatuiesti cu ea, o eviti.
Ma gandeam si la asta, dar m-am gandit ca suntem niste oameni maturi si daca ne simtim atrasi sexual, pur si simplu sa o facem fara angajamente si fara sa ne schimbam perceptia.
Si noi ne cunosteam de multi ani. De fapt, eram prieteni buni, nu de caterinca. Si noi am dorit-o amandoi. Dar am gresit si regretam amandoi. Faci cum vrei. Mi se pare ca dorinta de o aventura cu ea e mai puternica decat dorinta de a o avea prietena.
Sincer, da! de ceva timp...pana acum o priveam fix ca pe o sora a mea, ne sfatuiam, ne ajutam...eh repet de la un timp ma atrage foarte tare, nu inteleg de ce pana acum nu m-a atras si deodata pasiunea asta pentru ea.
Pana acum erati "ocupati" amandoi. Atentia ta era spre iubita de atunci. Acum insa, liber fiind...
Au mai fost perioade in care amandoi eram singuri, dar tot vorbeam normal, fara tente sexuale...iar cand era in relatie chiar ma intreba ce prefer in calitate de sex, tocmai ca sa stie ce sa-i faca iubitului ei.
Pari un tip inteligent, si prietena asta a ta probabil ca e isteata si deschisa la minte.
Invit-o naiba la tine intr-o seara pe motiv de vazut film, gatit chec... orice. Mai stati de vorba, mai una alta si cand vine vorba de plecare spune-i ca ti-ar placea sa ramana...
Practic voi va cunoasteti foarte bine din cate spui, n-ar trebui sa fie probleme in indiferent ce scenariu.